hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Meni je dečko neizmerno simpatičan, i drag, i pesmica je OK, ali zaista ne kapiram ovo drugo mesto na kladionicama i hype koji se stvorio? Jel može neko da mi objasni o čemu se radi?

Ne umem baš da prepričavam, ali Bejbi reče u emisijii na pitanje voditeljke da se priča kako je bilo namešteno da Jelena odustane a on upadne da nije on takav mastermajnd (bolje da je to rekao za HRT lol), te da mu je audio miks bio najgori; da je bilo planirano ne bi išao sa najgorim miksom - ne znam šta mu to znači, meni pesma i sa tim "užasnim miksom" zvuči extra. :) Hoće još veće rukave za Malme, da nabije kondiciju da bi mogao više skakati i da poboljša pevanje. Bože koliko jedno drago biće. ❤️

Sad želim da Htvatska pobedi!!!
A na aerodromu Pleso, u maju 2025. godine @Ro97 dočekuje Mrma i Samanta Tinu sa lete iz Beograda.. 😍

Uzeo je broj od pevača iz Let 3 da bi mogao sa njim da se konsultuje, a voditeljka ga pitala: a od Severine? xD Seve carica.

Inače o Bebici, Evroviziji i u emisiji Otvoreno, samo HRT gledam. :love: (Prenos Dore pratilo milion gledalaca).

Uzeo je broj od pevača iz Let 3 da bi mogao sa njim da se konsultuje, a voditeljka ga pitala: a od Severine? xD Seve carica.

Inače o Bebici, Evroviziji i u emisiji Otvoreno, samo HRT gledam. :love: (Prenos Dore pratilo milion gledalaca).
DA INTERESA za Doru itekako ima potvrđuju i ovogodišnji podaci o gledanosti. Izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije na HRT-u 1 bio je uvjerljivo najgledaniji sadržaj na svim televizijama s gledanošću od 24.02 posto AMR-a (ukupna populacija), potvrdili su nam s Hrvatske radiotelevizije. Odnosno, Doru je gledalo gotovo milijun ljudi.

"O iznimno velikom zanimanju javnosti za ovaj HRT-ov spektakl govori i podatak da je Doru, na kojoj je pobijedio Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim, pratilo čak polovica svih onih koji su u tom terminu bili pred svojim malim ekranima te je SHR iznosio čak 50.2 posto.

Dora je također ostvarila veliko zanimanje na društvenim mrežama pa je tako finalna večer putem HRT-ovog YouTube kanala ostvarila gotovo 140.000 ulaza. Pobjednički nastup Baby Lasagne na istome je kanalu imao gotovo 116.000 ulaza", poručili su s HRT-a.

Dovoljno je reći da je glasalo više od 180 000 ljudi. Kada je Albina pobijedila, ako je glasalo preko 20 000.

U talijanskom žiriju bila šefica talijanske eurovizijske delegacije Mariangela Borneo... sve je jasnije, sunce sija drugačije

#Sabotaža 😣

Baš me zanima dal će ih sad naš žiri ignorirat na escu xD
Inače ih tovarimo sa 12-icama

E ovako ajde da se dogovorimo nešto.. Dve Scandi zemlje lani - Finska televoting, Švedska žiri, tako ćemo sada dve Balkan zemlje, Hrvatska televoting, Srbija (sa Zorjom) žiri.. 😌
Ostaje samo da finiširamo dogovor ko uzima UKUPNO?! 😌💫🙌

Juče sam baš ulazio, Baby sada ima
20 000 ljudi (danas je dobio još 6) na Instagramu a čini mi se da je pri prijavi za Doru imao manje od 10k, ne znam da li je neko skrinovao. Baš me zanima koliko će prepoznatljivosti dobiti do maja. Zaslužio je hajp, a izuzetno fin i skroman dečko. Drago mi je da je Hrvatska konkurentna ove godine.

Ne treba se zaletati, treba biti oprezan sa hajpom i tako dalje, ali treba jasno i glasno reci - da, Hrvatska ima sanse da pobedi ove godine.
Zao mi je to je mirCo nestao sa foruma jer se secam da je rekao jos 2020 da ce Hrvatska pobediti u narednih nekoliko godina a ja se smejao lol

Pitam se sta li sada misli.

Back