me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Uspio sam ispratiti i ovo. Ajme kakav krš od showa. Mislim ok, napredak je vidljiv u odnosu na prijašnju godinu, ali umjetan pljesak, nema publike, voditeljice upadaju jedna drugoj u riječi... Bože... I ne razumijem to guranje 12+12 sustava glasovanja.. Preloše. A žiri totalno random. :ROFLMAO: Uglavnom, dobra pjesma pobijedila, ali uživo loše odrađeno. Nastup ništa. Show sam po sebi korak više, ali minijaturan. Sve je to baš wtf.

30 хиљада гласова, браво за новине у гласању публике

Pobedilo najbolje, ali da se razumemo ovde je potrebno mnogo rada i izmena da ovo bude barem neko 10. mesto u polufinalu.

Bravo Tamara i bravo za izbor nje kao pobednika. Defintivno moj prvi izbor, jedina pesma koja me je na prvo slušanje osvojila i pobedila na kraju.
Nadam se, bice ovo sredjeno sto se nastupa tiče a pesma sama po sebi je full paket već sada.

Боље кадрирање, боље озвучење, уз то побољшана кореографија... надам се бар 10. мјесту у пф за НЗ

Cestitke Tamari na pobjedi! Vjerujem da nastup moze biti doradjen do maja. Postoji solidna sansa za finale.
Pisao sam Majsti bas da nisam glasao za nju, ali da cu u maju u "rest of the world", tako je i bilo. 🤣

Drago mi je da su Majda, Mila i Lana dobro prosle kod zirija, tj sve 3 u top 10. Majda dobila i nagradu za interpretaciju.

Lara je dobila 12 od publike tako da moze biti zadovoljna bar zbog toga, a koliko god i ja gotivio, strofe je tanko otpjevala i nekako mislim da bi izblijedilo sve ovo do maja.
Luka nezasluzeno 0 od zirija, koliko god da je promasio sa nastupom i sminkom.
Grajino 12 Krstinji previse brate, kapiram zbog Leontine ali previse je..

12 od Skodre Stefanu je najveci momenat noci. 🤣

Jos jednom: dobar festival, cestitke RTCG-u koji se trudi, solidne pjesme. Puno srece Tamari, nadam se trecem finalu za Crnu Goru.

Volio bih da objave razdvojene glasove publike i koliko je ko dobio.

Па оно што су објавили је подијељено ко је колико добио

Лара око 9 хиљада
Тамара 7
Лука због ЦГ публике у топ 3

Aha, to ono sto je iskocilo u momentu. Pogledacu bas.
Sklonio sam pogled da ne saznam prije vremena zbog mozda nemara produkcije. 😁
Vise glasova stiglo iz CG, nisam to ocekivao.

Da, 0 od žirija za Luku nije u redu, koliko god da je nastup promašen. Čak mislim da nijedan poen od nekog člana žirija nije dobio.

Neka me neko ispravi ako je jos neko bio, ali posle Milana Stankovica ovo je jos jedna ZG na Evroviziji nakon ucesca u ZG.

Kakav omaz pokojnom Saletu Popovicu.

Back