botbona
Ekspert
Jedna briga manje, o mene se nećete ogrešiti. Shodno prazničnom raspoloženju i mom netakmičarskom duhu, predložila sam pesmicu koja je zauzela 16 mesto u svom PF i verovatno je se seća još samo organizator tog FSC. Sad u ovoj konkurenciji, mogu da sanjam o 16.mestu. Daj bože bod više od Faraona i ja zadovoljna.
Ali, bodovati 10 od 33 pesme.
Kad sam prvi put preslušavala listu, odmah po preslušanoj pesmi, koja je iz prve polovine liste, rekla sam: "Dobro je, imam 12 bodova". Nakon što sam odslušala sve predloge, pa RECAP, pa još jednom, pa još jednom neke pesme, poslala sam listu. Dva dana kasnije, konstatovala sam da uopšte nisam bodovala pesmu, kojoj sam prvobitno htela dati 12 bodova.
Ogrešila sam se svakako.
Ali, bodovati 10 od 33 pesme.
Kad sam prvi put preslušavala listu, odmah po preslušanoj pesmi, koja je iz prve polovine liste, rekla sam: "Dobro je, imam 12 bodova". Nakon što sam odslušala sve predloge, pa RECAP, pa još jednom, pa još jednom neke pesme, poslala sam listu. Dva dana kasnije, konstatovala sam da uopšte nisam bodovala pesmu, kojoj sam prvobitno htela dati 12 bodova.
Ogrešila sam se svakako.