14.FSC Specijal - Winners and All Stars party ⭐️

Čestitke još jednom @whisky na zasluženoj pobedi! 🏆🥃🥳👏🏻

Zahvaljujem se svima koji su učestvovali na ovogodišnjem FSC Specijalu i doprineli da sve bude zanimljivije! ✌🏻 Nadam se da je sve bilo kako treba sa moje strane! 🙏🏻
(I da, malo mi bezveze/krivo što se neki forumaši baš kad ja nešto organizujem ne pojave skoro svaki put, a inače budu tu, ali dobro, svako ima svoj razlog za to valjda, nebitno...)

Ovim danas završavamo ovogodišnji FSC Specijal i sledi nam početak nove FSC sezone, možda već i večeras što da ne! 😍

Bravo Dežurni za organizacije, odlični specijali!

Ono što mi je top 10 na regularnom FSC, to mi je top 15 u ovoj konkurenciji, a pošto na Riziku nisam upao u top 10 a ovde jesam, ovo je sjajan rezultat i top 10 u mojim očima 🤝😅

Čestitke svima na uspješno zaokruženoj prethodnoj FSC sezoni i srećno svima u ovoj koja uskoro počinje 💪

3. mesto za men? :eek: Ovo mi je nerealno, gotovo kao san, nisam video sebe na vrhu FSC tabele celu prošlu godinu, lol. :ROFLMAO: To što je pesma ostvarila bolji plasman sada nego na regularnom FSC-u mi je stvarno svojevrstan uspeh, malo je reći da sam apsolutno prezadovoljan i od ❤️ zahvaljujem svima na poenima.
@Dežurni bravo za predstavljanje i trud za celokupnu organizaciju. :love:

Hvala puno svima, stvarno me hoće ovi specijali! ❤️

Hvala prvo Bebiju što je osmislio temu dijagnoze jer inače ne bih nikada iskopao Night Tapes, zaista mi je jedno od otkrića godine.

Dežurni strava organizator, nikada nije dosadno kod njega! Neka je srećna svima nova fsc sezona. 🎉

Čestitke whisky, do poslednjeg trenutka je bilo da li poen ide tvojoj pesmi ili Ivaninoj, ipak je na kraju prevagnulo malo više na njenu stranu, ali tvoja pesma mi je bila prva ispod crte 😁👏

Čestitke i Dežurnom na organizaciji Specijala, izneo je sve kako treba 👏 Treća pobeda nije mi se dala 😆

Hvala svima na poenima za Palaye Royale 🙏😇

Čestitke @whisky na pobedi, @Dežurni na top organizaciji! 👏

Hvala još jednom Dežurni, Replay, Vax, Majsta i Filhy na poenima za Divnu. 🫶 26. mesto i nije baš sjajno, ali pretpostavljao sam da će loše proći. Drago mi je što sam je poslao jer mi je omiljena pesma koju sam slao ove godine. Veoma tužna i teška, a u isto vreme i prelepa.

Ovo su pesme koje bi sigurno dobile poene od mene da nije bilo ovako jake kokurencije:

Imagine dragons - Bones
Jessica Shy – 1000 Vėtrų
Cloudy June - Big girls don't cry
Night tapes - Drifting
Jude York - Monaco

Izvinjavam se ako sam još nekoga zaboravio.

Back