rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Previše se napadaju ljudi koji kažu nešto drukčije od neke grupice. Kontriralo se i onima koji u PZE sezoni nisu videli Lavinu kao najbolje kandidate, toliko da se od pojedinaca nije moglo doći do reči (u forumskom smislu). Takvo ponašanje nije u duhu korektne diskusije.

Inače ovo ti je ogroman minus kod mene, prstom nisi mrdnuo dok su nas 2-3, koji smo se usudili da napišemo neku kritiku na račun Lavine, razvlačili i vređali a sada pozivaš na razum. Da si makar nekog usmeno opomenuo pa da sada imaš pravo da se pozivaš na taj argument. Ćutao si tri meseca i normalno da će forum da nastavi da živi u tom duhu.

Počeli da dajete minuse, ko moja profesorka Srpskog iz srednje... samo što su to bili mentalni ,,minusi i plusevi" 🤣

Mada sam i u osnovnoj imao tako nešto, samo za domaći ako se ne uradi...!

Last edited:
Ja Milosu jos nisam oprostila one zabrane komentiranja sto mi je stavljao svaka tri dana u 2024.

Evo baš razmišljam šta ću sa minusima. Da li da pitam Dorindu Kasandrinu.

Shvatite da urednici rade najbolje što mogu i kako misle da treba u određenom trenutku, i da smo se svi angažovali volonterski. Mnogo toga ni nije za javnost, niti ostali članovi znaju o brojnim reakcijama.

Meni ne trebaju poeni od hrvatskog žirija, daleko bilo, šta treba zarad razmjene poena da glumimo da smo ''bff'' sa njima na Evroviziji jednom u godini dok ta država ostalih 365 dana sprovodi represiju nad preostalim Srbima uz konstantna rovarenja protiv Srbije u spoljnoj politici? Neka hvala, od sljedeće godine samo totalna distanca ako Bog da a solidan televoting svakako imamo zbog tamošnjih Srba, draža i iskrenija mi je svaka 0 koju smo dobili od žirija nego taktička 12-ica od žirija iz pomenute zemlje samo zato što su i oni očekivali da će im naši uzvratiti lol.

Ove godine se pokazalo da možemo neloše proći na teleglasanju i bez podrške dijaspore sa zapada a još kad bi se animirali naši gastozi gdje bi nam kraj bio, žiri nas ne voli pa nas ne voli i na to ne treba obraćati pažnju nego da nam u predstojećim godinama (ako budemo učestvovali) fokus bude na televotingu kako bi se mučenici domogli lijeve strane tabele. Promocija naših aktuelnih evrovizijskih izvođača i njihovih pjesama u domaćim medijima je godinama unazad nepostojeća a kamoli da se reklamiraju po dijaspori. 🤷‍♂️

RTS-u neko da javi da postoje i glasovi iz tzv. Ostatka svijeta i skandalozno je da mi sa jednom od najvećih dijasporetina nikako da ućarimo ni jedan bod od ROW-a, samo u R. Srpskoj koja ima pravo glasa živi nas milion Srba i bolje bi im bilo da što prije počnu sarađivati sa RTRS-om u Banja Luci i bijeljinskom televizijom koja i jeste u suštini dijasporska kako bi se promovisali srpski predstavnici i objasnio način kako se i odakle može sve glasati.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back