308. FSC - Srećni ljudi ✨️

Malcice opsirnije.
Ja nisam iznenadjena plasmanom Sevare jer prvoj meni balade nisu šolja čaja. Balade koje u mojoj glavi nisu stvorile film na prvo slušanje po pravilu su mi dosadne.
Ali, moj prvi susret sa "Там нет меня", nije bio slušanje, nego gledanje jedne emotivne priče koju su ispričali olimpijska pobednica i glumac u šou programu Ledeno doba. I tad se stvorila ta emocija zbog koja neke spore pesme čini baladom, a neke smorom.

Iskreno, bila sam u dilemi da li ovaj video da pošaljem umesto spota, koji je Sevara snimila, 14 godina nakon što je objavila pesmu. Bar jednom godišnje neki od vrhunskih ruskih klizača bira ovu baladu za revijalni deo programa i svaki put me zakucaju sa emocijom koja je ipak slabija od one koju sam doživela kod prvog susreta.

I možda će @Dežurnom biti interesantno što sam gledajući Sevarin spot, čula Zorju i poželela da prepeva ovu pesmu na srpski ili uradi cover "Там нет меня".

Ne znam da li bi ista promenilo, ali meni je ovo tako divno da sam se najezio.:love:🥺 Gledam i ja klizanje kada mogu, a dodatni razlog je taj sto uvek bude dobre muzike koja mi prija. Ovo mi je najprijatnije, sokantno saznanje da si ti to poslala. Svaka cast na izboru. ☺️

Moram priznati da ste mi iskasapili favorite. Dosta zelenih pesama ste ostavili u pf-u.

1. pf

7p Mlisa (7)
6p Robyn (10)
5p Vatra & Massimo (11)
4p Cadmium ft Jex (13)
3p Anais Vacariu (14)

2. pf

12p Sevara Nazarhan (3)
10p Dianne (4)
7p Bad Wolves ft Diamante (8)
6p Dzejla Ramovic (9)
4p Topic & Becky G (15)

Sto se tice mog prolaska, kada sam dobio zadatak, prva pomisao mi je bila sigurno nema finala za mene, posto je to jedan od tezih zadataka. Na kraju kada sam nasao nesto, onda sam pomislio da ta pesma zavredjuje finale i da izbegne dno. Ako bi bio od 12. mesta i na gore bio bih zadovoljan, a realno zasluzuje.

A sto se tice Srecnih ljudi, malo mi je cudno kada pomislim da sam to gledao pre 30-at godina i da neki glumci poput Desimira Stanojevica, Tanja Boskovic, Zlata Numanagic, Danilo Lazovic, Snezana Savic, Ljiljana Dragutinovic, Ljiljana Stjepanovic, Jelica Sretenovic ... su imali tada godina koliko i ja sada. Nekako mi svi deluju starije od mene kada uporedim. 😅

Prelepo finale i kao kod Pokiya onomad, vrlo dobra konkurencija što nažalost već sad uzrokuje kod mene žal za nekim poenima koji su manji nego što bi trebalo da budu i neke nijanse odlučuju o visini bodova. 😏
Imam 4 favorita, tako da se nadam da će jedna od njih bar da pobedi🥳

Evo kako danas izgledaju neke od lokacija iz serije:

Kako danas izgledaju neki od glumaca (pomenuto je u drugom videu i ko je sve preminuo nažalost do sada):

Vukašinov intervju:

Poparin intervju:

Lolin intervju:

A vi nastavite da slušate i glasate u finalu! 🙏🏻🎧📩

Glasovi za finale poslati. Srećno svima.

Bravo @Dežurni - sjajna organizacija i baš zanimljiva i kreativna tema.

Što se mene tiče - odlučio sam da se malo povučem sa FSC-a. Jednostavno trenutno imam previše obaveza a i nisam se proslavio nešto na FSC-u ovih nekoliko izdanja.

Hvala svima na sjajnom druženju i nadam se da družimo u budućnosti!

(✨✨✨oooouuuuaaaaaa jeeeee✨✨✨)

ezgif-72825036e24edb52.gif

Last edited:
Žao nam je i nadamo se da pauza neće predugo trajati! Sa novom ESC sezonom će svakako ponovo sve biti zanimljivije za boravak ovde na forumu! 🫶🏻 @djole_

A sada, evo jedan kviz ko želi da proveri znanje o seriji, da vidimo koliko ste pratili na časovima! 👀 ⬇️

https://share.google/WXTqOKIHzGgwSvjfm

Ali, ono još važnije, makar ovaj kviz mogu svi raditi tj i ko nije pratio seriju, tako da ajmo da vidimo koji ste lik iz porodice Golubović!!!? (u pitanju je 7 kratkih random pitanja nevezanih za seriju, minut vam treba ako i toliko) 🙏🏻
Javite koji ste lik od Golubovića ⬇️

https://zabavnik.com/kvizovi-licnos...vic-si-najslicniji-hajde-da-vidimo?play=again

Kao da nije dovoljno loše što ste me išutirali u pf nego još i ovo. 😩

riska-srecni.webp

308. FSC - Srećni ljudi ✨️
Back