310. FSC - Kako kaže zeleni

Ja sam zadovoljan pjesmama sa spiska, pogotovo onom koju sam odabrao, i generalno mi je ideja ovog FSC-a zanimljiva, ali mislim da egzekucija nije dobra; posebno to što se pjesme na spisku ponavljaju. Ok, nije za očekivati da se pripremilo, ne znam, 500 ili 1000 pjesama pa da svako ima samo svoj spisak, ali ovako za nekog ko će se prijaviti na kraju ovo više nije spisak od 20 pjesama nego 15 ili 10. Suviše je limitirano sve

Kod mene na spisku se takođe pojavljuje makar jedna pesma koja je već učestvovala. Možda ih ima još, nisam sve proverio.

Krenula sam da slušam pesme koje sam dobila i za sad mi je 10/10.
Vrv ću se prijaviti jer mi se za sad sve sviđa.

Last edited:
Konstatovali smo da su verovatno sve pesme sa play liste od Zelenog, (što opravdava naziv priredbe) pa ono, šta ćeš slati u buduće kad si sve sad tako širokogrudo ispuc'o?

Konstatovali smo da su verovatno sve pesme sa play liste od Zelenog, (što opravdava naziv priredbe) pa ono, šta ćeš slati u buduće kad si sve sad tako širokogrudo ispuc'o?
Možda se opraštam od vas pa vam svoju listu ostavljam u amanet, kad mene već nije služila :P

Ako netko nije dobio odgovor na broj ili prijavu nek mi se javi, promakne čoeku :D

Šta je sve bilo na listi pesama koje sam dobila: pop dance, pop, indie dance, psytranse, trap, violin pop, techno, metal, turbofolk, alt country, teen pop, electro house, drum and bass, hip-hop, folk pop. Izvodjači su iz bar desetak zemalja, mada se uglavnom pevalo na engleskom.

Bilo je pesama koje bi sigurno dobile više bodova nego što će dobiti pesma koju sam prijavila, ali ne rukovodim se plasmanom nego biram ono što mislim da je interasantno čuti. Nekome se neće svideti, ali nikome neće uši otpasti od 3-4 minuta muzike. Ako nekog moja pesma obraduje moj cilj je ostvaren, a finale ako dodje neće da se baci.

Taman, pa da
Možda se opraštam od vas pa vam svoju listu ostavljam u amanet, kad mene već nije služila :P
Taman, pa da nakon svega izabereš bolje i kreneš na LU 😁
Svi smo mi ovde samo jedan veliki ekperiment od Zelenog
🧪🧬 📡👽

Ovo je jedinstveni FSC na kome će zeleni na svom semaforu sve pesme ofarbati u svoju, zelenu boju. :D
Ja sam odmah po objavljivanju organizatora, prijavila svoje učešće, tako da je @zeleni 100% podmetnuo i neku svoju crvenu jer zna da nisam imuna na tu boju.

Pa na mom spisku ima stvari koje su već bile na fscu. Neke znam ali za neke nisam siguran pa da proverim.
Neke tamo, neke vamo. Pa tebi ostaje polovina pesama. :eek:

Ja sam samo proveravao koje mislim da saljem, ali inace za ove ostale (19 pesama) znam da nije slato do sada. Ne mogu reci da mi nije raznovrsno ili da nema nista sto bi moglo da prodje odlicno, ima i "jakih, poznatih" imena. Ali licno ovako za moj ukus, nema nista da me je odusevilo. Kao sto sam pisao, mozda neka slabasna 9 sa vise slusanja.

Bez obzira na sve, svidja mi se ideja. (y)

310. FSC - Kako kaže zeleni
Back