Ništa spec ova prva runda. Sviđa mi se Žaklin ponovo, iako pesma deluje slabije od Effortless, Indra blamantna kopija Skyfall, Grezcula iako vrlo keči, još blamantnija kopija, rekao bih više pesama... sve u svemu non-event.
Ne iznenadjuje me rezultat Jacqline u ovoj anketi. Dopada mi se pesma i iako je slabija nego prosla najbolja mi je u ovoj konkurenciji. Problem je nastup koji nije nesto. Dizanje onog rekvizita od strane plesaca mi je totalno bezveze, ne znam kako su dopustili da se to vidi
Ova Copacabana Boy skandalozno loša, jeftina i odvratna pesma. Duže vreme nisam čuo ništa gore na nacionalnim finalima. Da pravimo mi našeg Jocu Ajkulu od blata, kakvih ima, on ispade zlatan.
Scena izgleda skupo. Cudi me da su ulozili toliko, prosle godine su se zalili da su im skresali budzet. Meni je onaj Copacabana covek za ova dva cartoon smora billboard hit. Jacqline prelepa, nastup mogao biti bolji. Ne moze se ne primetiti da ju je prateci dosta pokrivao, drhtao joj je glas u nekim momentima ali imala je lepe momente gde je flexovala pevanje. Greczula odvaratan i bezveze pesma, stvarno ako ovo bude na prvom mestu svedjani nemaju pojma.
Završi se karneval, Junior Lerin ujedno ima i blamantan i veseo kičast nastup. Eto to je recimo nešto prilično jezivo, ali na višem nivou od hrvatskog parizera i rakete.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.