277. FSC - денс арена

Nisam mogao ubosti bolji trenutak za povratak na fsc, sve čestitke za stvarno sjajnog pobednika @Pokahontas , tema verovatno najbolja na kojoj sam učestvovao, obožavam i svaka čast @zakaya , pesme mahom odlične i dosta ih je dodato u plejliste da ih slušam (mnoge koje nisu dobile bodove dobile bi na nekim drugim izdanjima i temama), posebne pohvale za moje top bodove @cinque @Doctor Who @Paučica , svojim plasmanom smo sasvim zadovoljni, sveukupno iskustvo 10/10! ❤️‍🔥

Bravo Zakaya na fantastičnom FSC-u (hoćemo ponovo)! I bravo Poky na fantastičnoj pesmi. :cool: 🏆

Pobednik ovog izdanja za mene je apsolutno Vax koji mi je pesmu odbio na svom instrumentalnom FSC-u jer, jelte, nije instrumental, a napisao "Pošalji ovo na nekom drugom FSC-u, dobiće visoke poene od mene sigurno." da bi na kraju od 16 pesama za koje je imao priliku da glasa mi dodelio čistu nulu! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Čestitke Poky odlična pesma!😍 Drko isto super pesma čestitke na drugom mestu! 😍 Rintintin hvala bogu da su Sofi Tukker konačno dobro prošli.😂

Žake fantake, čestitke sve je pucalo od profesionalnosti! 💪🏻😍

Hvala na skromnim poenina za skromnu pesmu, kažu da je skromnost vrlina.

Pohvale još jednom na odličnoj organizaciji zakayi. Obično se trudim da vas podržim u organizaciji posebno kada je debitantska u pitanju, koliko god mogu, uključujući i učešće tu, ali ova tema mi se baš nije dopala tako da me nažalost nije bilo ovaj put, mada ne mogu, sa druge strane da kažem da mi nije prijalo jedno izdanje pauze.

Čestitam Pokahontasu na pobedi još jednom kao i ostalima iz vrha. :)

Screenshotovi: prijave: creature, Aleksa49; glasovi u polufinalu: Nije sve tako sivo, Stole; glasovi - finale: Arsenic, whisky.

PRIJAVA I GLASOVI ORGANIZATORKE:

Hvala @Replay i @storm na visokim poenima za Weekenda i Anitu, provalio sam da me je Dodo sa Sorayom pobedio za svega 2 poena. Svakako smatram da sam zaslužio finale!

Hvala @Replay i @storm na visokim poenima za Weekenda i Anitu, provalio sam da me je Dodo sa Sorayom pobedio za svega 2 poena. Svakako smatram da sam zaslužio finale!

U slučaju tvoje pesme mnogo je zavisilo od žreba. To je moj utisak.

Da sam ja bio u tom polufinalu tvoja pesma bi mi bila jedna od onih kojima bih dao poene.

U slučaju tvoje pesme mnogo je zavisilo od žreba. To je moj utisak.

Da sam ja bio u tom polufinalu tvoja pesma bi mi bila jedna od onih kojima bih dao poene.
Hvala Destry ❤️ Naravno zaboravih da napišem hvala svima koji su glasali za pesmu. Kucao na brzinu..

Cestitke @Pokahontas na jos jednoj pobedi. :D💪
Odlicna organizacija @zakaya . Mogla bi jos jedna do kraja godine. (y)

TOP 10 plasman za mene, lepo.
Nakon sto sam 3 puta bio odbijen, a ovo mi je cak prvo i palo na pamet da saljem, Mortal Kombat, tako da je ipak bilo sudjeno. Za mene je ovo instrumental i iako ne ocenjujem instrumentale, iste volim, tako da mi ne smeta da posaljem kada ima potrebe za tim, kao sad. :)

Back