310. FSC - Kako kaže zeleni

POLUFINALE 1

1. Sabaton - Primo Victoria
2. Electric Callboy - Tekkno train

3. Abor & Tynna - Rotkäppchen
4. Klavdia - Holy water

5. Severina - Mrtav bez mene
6. Rain city drive x Dayseeker - Medicate me
7. Jersey - Talk tonight
8. Timmy Trumpet & Dimatik - Punjabi

9. Dessita - Opa opa
10. Dragana Mirković - Pitaju me u mom kraju
11. Relja x Nucci - Zovite doktore
12. Chase & Status, Bou ft Irah, Flowdan, Trigga, Takura - Baddadan

13. Bennet - Lullaby
14. Deminutiv - Kletva

15. Kantera - Vjagg sabiћ

POLUFINALE 2

1. David Guetta & Sia - Beautiful people
2. Taylor Swift - Don't blame me

3. One ok rock - Dystopia
4. Linkin Park - Up from the bottom

5. Nessa Berrett - Bad girls never die
6. Aura Șova - Drăgaicele
7. Nicolas Julian - Sucker
8. The HU - Horseman

9. Sueco - POS
10. Mark Ambor - Belong together

11. Arrested Youth - What you're made of
12. bbno$ x ironmouse - 1-800
13. Baby Lasagna - End the party

14. Dermot Kennedy - Better days
15. Infernal ft Red$tar - Banjo thing

16. Stoja - Nešto mi govori

Koristio sam neku aplikaciju za sortiranje pa ovako kazuje za zelenove pjesme:
(u okviru iste kategorije nisu sortirane)

TOP 11
Abor & Tynna - Rotkäppchen
Aura Șova - Drăgaicele
Baby Lasagna - End The Party
bbno$ x ironmouse - 1-800
BENNETT - Lullaby
Chase & Status, Bou ft Irah, Flowdan, Trigga, Takura - Baddadan
Deminutiv - Kletva
Jersey - Talk Tonight
Nicolas Julian - Sucker
Taylor Swift - Don't Blame Me
Timmy Trumpet & Dimatik - Punjabi

MIDDLE 11
David Guetta & Sia - Beautiful People
Dessita - Opa opa
Dragana Mirković - Pitaju me u mom kraju
Infernal ft Red$tar - Banjo Thing
Nessa Berrett - Bad girls never die
ONE OK ROCK - Dystopia
Rain City Drive - Medicate Me
Sabaton - Primo Victoria
Severina - Mrtav bez mene
Stoja - Nešto mi govori

BOTTOM 10
Arrested Youth - What You're Made Of
Dermot Kennedy - Better Days (najgora pesma izdanja)
Electric Callboy - Tekkno Train (ovo im je jedna od najslabijih koju sam čuo)
Kantera - Vjagg sabiћ
Klavdia - Holy water
Linkin Park - Up From The Bottom (ne sviđa mi se skoro nijedna pesma nove postavke)
Mark Ambor - Belong Together
Relja x Nucci - Zovite doktore
Sueco - POS
The HU - Horseman

et.gif

1. Sabaton - Primo Victoria - Po mom mišljenju u ovom žanru jedna od najboljih što se teksta tiče, melodije i prosto autentičnosti. Sabaton slušam i znam od svoje 15ste tako da ima jedno 17 godina kako su mi na plejlisti. Nikada neće dosaditi. Jedina neverica je da ovo nikada pre nije bilo poslato na FSC.
2. Electric Callboy - Tekkno train - Ovo je bilo između zelene i žute ali je refren predobar pa je završilo u zelenoj boji.
4. Klavdia - Holy water - Prelepa balada!
6. Rain city drive x Dayseeker - Medicate me - Volim Dayseeker, odlična stvar!
9. Dessita - Opa opa - Radi me, drma me, bravo!
11. Relja x Nucci - Zovite doktore - Quilty pleasure!!!! Zovite doktore, treba mi pomoć meni se ovo sviđa!!!!
12. Chase & Status, Bou ft Irah, Flowdan, Trigga, Takura - Baddadan - Melodija vozi i prija. Zatvorite oči i uživajte verujte mi funkcioniše!
13. Bennet - Lullaby - Odlična drmalica, jedna od obljih u ovom žanru na ovom izdanju. Volim da čujem ovo.
2. Taylor Swift - Don't blame me - U zadnje vreme je sve više i više slušam i kapiram njen rad i muziku.
3. One ok rock - Dystopia - Odlična rokačina!!!
4. Linkin Park - Up from the bottom - Dobra zamena za Chestera i ako iskreno njega niko ne može da zameni. Svakako pesma odlična, njihov stil skroz i prija mi. Nisam ovo čuo ranije jer nakon njegove smrti nisam se trudio da slušam ono što objavljuju i izgleda da sam pogrešio.
6. Aura Șova - Drăgaicele - Odlično.
8. The HU - Horseman - Volim ovaj stil i prija mi ovakav tip muzike.
9. Sueco - POS - Zeleni trebao si ranije da nam predstaviš ovu pesmu, ovo je fenomenalno!
10. Mark Ambor - Belong together - I vrapci na grani znaju da ja volim ovakve pesme i uvek ću ih voleti i uvek će mi prijati!
11. Arrested Youth - What you're made of - Generalno volim Arrested Youth tako i ovu pesmu.
13. Baby Lasagna - End the party - Fenomenalno! Prži!
14. Dermot Kennedy - Better days - Ovo je bilo i na mom spisku i hteo sam poslati ali kaže zeleni zauzeto. Svaka čast otimaču, imate divan ukus za muziku!

confused-alien-party-hat-vector-58189287.jpg

3. Abor & Tynna - Rotkäppchen - Mogu oni to i bolje!
5. Severina - Mrtav bez mene - Generično čak i za Severinu i ne radi me kao neke njene pređašnje pesme.
10. Dragana Mirković - Pitaju me u mom kraju - Razumem tekst i sve ali prosto nije za mene i ne mogu da nateram uši da im se ovo svidi koliko god poštujem trud i rad ove gospođetine.
14. Deminutiv - Kletva - Između žute i zelene. Nešto joj fali, možda me posle i kupi više, za sad ne mogu da kažem da sam se oduševio, a možda mi i nije pravo raspoloženje za ovakvu pesmu.
1. David Guetta & Sia - Beautiful people - Nije loše uopšte ali mi je sredina. Sia ima bolje pesme sa Davidom i prosto ne mogu da se otmem utisku da je i ovde moglo mnogo bolje i ako je melodija zarazna, ceo paket kao paket mi je onako mlako.
5. Nessa Berrett - Bad girls never die - Samo mi je ok.
15. Infernal ft Red$tar - Banjo thing - Not bad. Zarazno je u sredini i volim zvuk benja. Nije mi za zeleno ali mi nije ni odvratno da čujem.

61Rb2Rf-tiL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

7. Jersey - Talk tonight - Ništa se ne dešava. Mrak, crnilo, ništa me ne pokreće.
8. Timmy Trumpet & Dimatik - Punjabi - Zašto me mučite? Što je najgore, znam da će ovo najverovatnije dobro ovde da prođe ali meni je ovo burgijanje mozga i pošto sam pustio na najjače komšije su verovatno pomislile da smo žena i ja skrenuli ili da se neki Indijac uselio umesto nas u stan.
15. Kantera - Vjagg sabiћ ?
7. Nicolas Julian - Sucker - Užasno.
12. bbno$ x ironmouse - 1-800 - Pašću u komu.
16. Stoja - Nešto mi govori - Nešto mi govori da ovo ide u finale a ja u grob. Ova žena ne peva ona krešti.

Meni su pesme koje sam izvukla bile očaj živi!

Dve krštene, jednu izabrala i nije prošla te sam odustala😐
Kad vidim šta je prošlo i bolje što nije jer ima tri u istom žanru i isključuju se skroz međusobno.
Puno sreće svima i neka pobedi ono što valja👍

310. FSC - Kako kaže zeleni
Back