fi Finska 2026

Takatukka kataklizma. Fina je melodija, ali džaba uz ovakvo pevanje, da ne kažem režanje. Očaj. 💀

Taj poput Serhata, ali zvuči upadljivo, možda bude kandidat za pobedu.

Simpaticna je pesma, bolji mi je od komiata i sinikke, ali ako ga posalju na esc 🤡

Jezivo pevanje 😟

Bukvalno je trebalo da bude interni izbor i da kažu Linda i Pete, make us proud 😍

Njihova pesma mi danima ne izlazi iz glave i jedva čekam live 😍

Miloše možeš li da približis slovo F zastavi, baš me iritira bode mi oči? 😂 ima jedan space više između @Miloš

Million dollar smile je pocela opasno da mi se svidja. Ne mislim da je neki potencijal za ESC ali ima nesto jako zarazno

Pesma sa violinom o kojoj svi pricaju nikako da me kupi, mene licno ne radi, iako se slazem sa stavom da je kao stvorena za Evroviziju
Isto i kod mene, ono nije da mi se pjesma ne sviđa, već jednostavno mi nema ono nešto da me baš radi na tu pjesmu. Pjesma kao pjesma svakako jeste kvalitetna.

Sakijarven polka meets mongolsko grleno pevanje na UMK 🙏

Zanimljive su ova i Luluai, daju na autentičnosti i nije sve smarački skandipop na engleskom kao što je kod njihovih komšija. Ne verujem da mogu pobediti, ali ostaju u sećanju.

Kad vidim koliko pozitivnih komentara dobija ovaj dedica, shvatam da smo mi poranili sa Markom Konom, čovek bio ispred svog vremena.
Šalu na stranu, meni je ovo užas.

Takatukka mi je najlošija do sad. Nije me kupilo ovakvo ludilo

Kad vidim koliko pozitivnih komentara dobija ovaj dedica, shvatam da smo mi poranili sa Markom Konom, čovek bio ispred svog vremena.
Šalu na stranu, meni je ovo užas.
Bukvalno, cak ima dosta pozitivnih komentara na Konovom nastupu na YT koji su novijeg datuma. Cak kazu da je Dadi 2021. uzeo inspiraciju za animacije sa Konovog nastupa 😂

Кон је и са жиријем био 10. у том пф, значи прошао би сваке наредне године вјероватно, баш није имао среће

Ma Kon je te godine bio najbolji izbor, a i ko bi drugi dobio 12 poena od Francuske u polufinalu, sem njega? :) Beauty Queens bi možda mogle biti bolje, da su došle sa ozbiljnijom pesmom, odnosno da su sačuvale onu uz 2008.

Па ни ја нисам сигуран да би ОТ Бенд успио да дође до 9. мјеста у пф, били би ту негдје као Кон, а стварно од остатка конкуренције те године, нико не би ушао у финале

OT bi kontam uspeo da udje u finale, a tamo nemam predstavu kako bi prosli. Svakako sam bio klinac pa mi je Cipela bila zabavna tad 😂 uostalom Kon je bio aktuelan tih godina sa onim decjim pesmama koje su bile ozbiljni hitovi

Društvo iz OGAE-a je tad bilo baš ljuto zbog ishoda, ali meni je bio sasvim prihvatljiv izbor. Ta godina je bila malo čudna, nisam imao nekog posebnog favorita, pa mi je ta 12-ica žirija i jaka 7-ica publike bilo ok. Jeste bio očigledan pad u odnosu na prethodnih nekoliko godina, ali šta da se radi kada je bila slabašna ponuda.

Kad ste oftopičarili a zanemarili jednu od mojih omiljenih srpskih NF pesama... :rolleyes:

KHM KHM

Ubeđen sam da bi ovo završilo visoko!
E i meni je ova bila odlična ali sumnjam da bi išta napravila iskr

Takatukka već hiljadu komentara, znači izazvala je reakcije :)

Moj poredak za sada:

1. Takatukka
2. Lululai
3. Liekinheitin
4. Million Dollar Smile

Sve pjesme su mi više manje ok. Doduše nijedna mi nije za TOP 5 na Eurosongu. Liekinheitin mi zvuči previše komercijalno za pobjedu na Eurosongu, jednostavno pjesmi fali taj je ne sais quoi momenat da bismo o pobjedi govorili, ali TOP 10 svakako da je ostvariv. Million Dollar Smile je ok ovako za slušati, ali nema neki potencijal za Evroviziju. Lululau je možda malo pregenerična folk pjesma, ali zvuči spontano i prirodno, nekad i takve pjesme znaju neočekivano solidno da se plasiraju.

Last edited:
Miloše možeš li da približis slovo F zastavi, baš me iritira bode mi oči? 😂 ima jedan space više između @Miloš
Misliš na naziv teme? Nema tu viška space-a, isto je kao i za ostale teme.

1769020077193.webp

Back