fi Finska 2026

Ja mislim da ce se itekako voditi borba između Antija i njih dvoje. Antti jednostavno ima taj faktor iznenađenja i potencijal za neki jak scenski nastup, što bi moglo da preokrene sve.

Last edited:
Zašto se Kiki tako loše rangira? Meni je njena pesma za top 5 na ESC, nezavisno kakve još dobijemo.

Mrzim činjenicu da UMK svake godine servira odlično produciran pop na finskom, a onda se tvt popali na nešto drugo i to izglasaju.

Nije mi jasno zašto se duet bolje probija od Kiki kada Kiki ima udarniju pesmu, al izgleda da ljudima možda treba vremena da im uđe u uvo.

Poslednji refren kad ubrza ritam je top 5 materijal ako vokalno ubode.

Ja mogu da razumem zašto je duet toliko popularan, zvuči mi univerzalnije po ukus ESC tvt-a, ali mi je krivo, jer stvarno svake godine imaju bar 2-3 odlične pop pesme koje su mi uglavnom favoriti a ne budu izabrane. Kiki je top paket, nemam zamerki.

S druge strane, Finci su autentični u biranju onoga što ih baš vozi i sa te strane ih poštujem, iako su neki izbori bili veliki wtf.

Od 2021. su mi samo sa Blind Channelom i Karijom izašli u susret. Ostali pobednici za mene razočaravajući, a toliko kul opcija uvek imaju.

I meni se Kikina pesma najviše dopada i bukvalno je jedna od 3 pesme iz cele ove NF sezone koje slušam (uz Ferto i Katartikus), a da nisu sa PZE-a. Ali sam iskreno digao ruke, siguran sam da neće da pobedi.

Finci imaju baš specifičan muzički ukus i bukvalno se nijednom nije desilo da pošalju pesmu za koju navijam.

Kiki nije na prvu, makar meni bila. Posle nekog trećeg slušanja mi je bila odlična.

Kako je lepo videti da su svi ovde za Kiki, znaci ovaj forum = glas razuma!

Finci izgleda imaju neki kompleks vise vrednosti pa zele da budu autenticni po svaku cenu, pogotovo nakon Cha Cha Cha.

Ja ne znam zašto je Finska sada prva na listi za pobedu
Takođe! Mene pesma ne radi uopšte. A nekoliko puta poslušao. Ali dobro, kladionice već neko vreme vršljaju. Mislim da one postaju merodavno kada pre party krene tek

Ja mislim da violina ako ode na ESC nece proci ni izbliza dobro kao sto predvidjaju kladionice. Daje mi neki Jonsi i Greta Salome vajb

Meni je jedino jasna situacija kod Finske. Ako duet pobedi, idu na moju listu kao broj 1, jer dosad nijedna mi nije za to mesto.

A ako Tukataka pobedi ide na 35 mesto. :ROFLMAO:

Takatukka zvanično prešao milion pregleda na YT-u. Mislim da je ovo prvi put da su dvije pjesme prije finala to uspjele, iako ne mislim da je ovo najjači UMK od 2020.

Smor koliko Kiki bedno stoji. Jedina nada da će pesma oživeti kod ljudi na sceni, al džabe ako deda i duet pometu sve tvt poene.

Back