ge Gruzija 2026: Bzikebi

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
ESClogoGe.webp

Gruzijski javni servis objavio je da će ih na Pesmi Evrovizije u Beču predstavljati grupa Bzikebi, koja je pobedila na Dečijoj Pesmi Evrovizije 2008. Grupu čine Giorgi Shiolashvili, Mariam Tatulashvili i Mariam Kikuashvili. Nakon približno 18 godina muzičke pauze, Bzikebi se vraćaju na scenu sa novom muzičkom vizijom i kreativnim stilom. Pesma će biti predstavljena u narednom periodu.

U revijalnom programu Dečije Evrovizije, održane u decembru u Tbilisiju, izveli su novu pesmu "We Don't Sleep". Inače, ovo nije prvi put da Gruzija na Pesmu Evrovizije šalje pobednika dečijeg izdanja, s obzirom da ih je Iru, pobednica Dečje Evrovizije 2011 sa grupom Candy, predstavljala 2023, ali bez uspeha, budući da se nije kvalifikovala za finale.

1768400556730.webp

Da ih se podsetimo sa Dečje Evrovizije 2008, kao i nastupa iz prošle godine.

Lijepo da su se ponovno okupili nakon toliko godina, baš me zanima što nam spremaju

Odličan potez, sviđa mi se izbor. Nadam se da će ovog puta imati konkurentniju pesmu. Mogla bi i neka fora pesma ovaj put, zašto da ne.

Nadam se ovako nečemu da je iconic, ovaj muski nek bude ko ovaj padobranac na 2:30 u pjesmi

Gruzija mi je sinonim za nebitnost na Evroviziji. Oni bas ne rade dobro taj posao sto uostalom pokazuju i rezultati.

Zanimljiv izbor. Baš me zanima šta će nam spremiti ovog puta. Pobednička pesma sa JESCa mi je, svokevremeno, bila fenomenalna.

Iskreno wtf mi je ovaj izbor. Bili su forica na dečijem ESC-u, ali ne znam u kom pravcu će sada ići, posle toliko godina. Ne mogu ih shvatiti za ozbiljno lol, a ako bude nešto na foru onoga što su izveli na JESC-u prošle godine, onda će biti meh.

Iskreno ne ocekujem nista, Gruzija mi je kad sve saberem mozda i najnebitnija ESC zemlja, bas retko kad pogode nesto po mom ukusu

Firefighter sam voleo i dan danas je ponekad pustim ali to je sve

Back