it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Više bih voleo da su Ditonellapiaga ili Sayf pobedili, al nmg da se bunim na ovog čoveka. Volim što je forum prepoznao njegov mim potencijal pre opšte publike 🙏

Ova italijanka pesma ima desu Sal de Vinci ima toliku harizmu da covek ovu pesmu daje jos moćnu tako da ja ovu pesmu slusam konstantno i zelim da Italija zavrsi u top u10.

Znaci Ivana, gde ga iskopa pre dve godine. Ja sam ga otkrila jer su pustali svuda Rossetto e caffe’, koja je mnogo bolja od ove koja je pobedila. 123 miliona pregleda. Vristala sam kad sam videla spot: glumac je totalno random, nizi od plavuse, verovatno im izabrani otkazao dolazak pa uzeli nekog komsiju. Ni ovaj video nije bolji. Da, ocekujem da glasaju za njega dijaspora, Spanci, katolici tradicionalisti i bice opet u top 10. Ocekujem veliku mobilitaciju naroda i cak mafije iz Campanje.

Eto, imam ja svoje neke tajne načine. :ROFLMAO:
Mada se meni sad baš sviđa i ova pesma, baš je onako, vesela i pozitivna. :love:

Ju, kad nakupi ta pesma 124 miliona!? :oops::ROFLMAO: Ja se ne sećam da je imala ni blizu 100 kad sam je slala. :ROFLMAO:

Last edited:
Sviđa mi se i ova, mada mi nije bolja od ove dve. :D
A ovo sad vidim da nisam obratila pažnju da sam je slala kao relativno novu pesmu, tako da imala je i dovoljno vremena, mada nisam očekivala da dobije toliko pregleda. :D

Apsolutno!
Ali super da se pojavila, te smo za nju saznali

@libertà nisi stavio nastup sa Sanrema, ne sviđa ti se? 😊

Morala sam.
Spektakl

Apsolutno!
Ali super da se pojavila, te smo za nju saznali

@libertà nisi stavio nastup sa Sanrema, ne sviđa ti se? 😊

Morala sam.
Spektakl
Iskreno preslušavam audio, nisam gledao nastupe možda kasnije. Tek sada preslušavam kakvu ponudu su imali van pobedničke 😄

Fittonellapiaga deffo vise evrovizijska. Nastup bi joj bio oflican kad je uspela da dobije onakav snimak
Live.

Ispao iz top 10 na kladionici. Mogao bi ovo biti najgori plasman Italije posle dužeg vremena.

Nije ni bio u konkurenciji za pobedu svakako, a sad za plasman, videćemo. :)

Back