lv Letonija 2025: Tautumeitas - Bur man laimi

Mene nije oduševio, naročito oni repovi. Donekle je interesantan, mada mi više stvari bez veze, nego dobro.

Ništa se nije izgubilo od atmosfere sa NF i sjajno su prenele nastup i na veliku scenu. Baš sam bio prijatno iznenađen prolaskom u finale. Mislim da je i plasman negde realan, jer ih je žiri lepo ispoštovao, dok su bitniji tvt, očekivano, dobile samo od suseda.

Kad sam vidio ovaj nastup, zahvalio sam višim silama što one flopare od Harmonije Disonance nisu nikad otišle dalje od Sportske dvorane Marino Cvetković

Mene nije oduševio, naročito oni repovi. Donekle je interesantan, mada mi više stvari bez veze, nego dobro.
I meni su repovi bili wtf a onda sam vidio da su referenca na macu iz letonskog animiranog filma Flow koji je dobio Oskara u toj kategoriji i zamalo sam zasuzio

Flow je za konkurenciju imao filmove iza kojih stoje velike produkcijske kuće i pobedio, a i Tautumeitas su bolje prošle od zemalja čiji je budžet veći. Volimo autsajderske priče.

Moram priznati da nisam očekivao da će se ovako dobro "primiti" bez obzira koliko voleo pesmu i nastup. Sad mi je i žao što nisu u top 10. Bilo kako bilo, maestralne su bile, svaka im čast 👋 😍

Iako nije uvek nagrađeno, Letonci su šampioni kad je šaranje žanrovima u pitanju. Samo neka nastave tim putem.

Ništa se nije izgubilo od atmosfere sa NF i sjajno su prenele nastup i na veliku scenu. Baš sam bio prijatno iznenađen prolaskom u finale. Mislim da je i plasman negde realan, jer ih je žiri lepo ispoštovao, dok su bitniji tvt, očekivano, dobile samo od suseda.
Eto šta znači uložiti 150k evra na pravi način, po informacijama na internetu imale su najslabiji budžet a napravile odličan nastup. To je ono što smo pričali, nekada je i manje, više.

Back