Ljubav, navika, panika

Mi se nekako snašli u ovoj džungli i našli savršen biser, al dok dođe čovek do toga mora svakakvim situacijama da svedoči.

Srećan je onaj koji uspostavi normalnu konekciju ovde kada su u pitanju odnosi istog pola. Najviše se sve svodi na fizičko trošenje i to je sve

Srećan je onaj koji uspostavi normalnu konekciju ovde kada su u pitanju odnosi istog pola. Najviše se sve svodi na fizičko trošenje i to je sve
Neću da kažem da mi ne treba i to
Ali nakon veze željan sam i sadrzajnog odnosa

Nije mi jasno da li bi nešto nježno poput Sebi (2019), dramatično poput Lejle ili nešto agresivno poput Fuego ili SloMo pa da ti netko poslije pjeva im not your toy u stupid boy, pa nakon početnog zanosa i praznine u srcu poželite jedan drugom da sve ti nebo vrati, zapamti svaki dug i da ove vaše suze na duši nosit ćete?

Nije mi jasno da li bi nešto nježno poput Sebi (2019), dramatično poput Lejle ili nešto agresivno poput Fuego ili SloMo pa da ti netko poslije pjeva im not your toy u stupid boy, pa nakon početnog zanosa i praznine u srcu poželite jedan drugom da sve ti nebo vrati, zapamti svaki dug i da ove vaše suze na duši nosit ćete?
Iskreno slušam psy trance, ništa od navedenog nikad nisam čuo (😂), muzika sa tekstom je ok ali bespotreban sevdah i depresije… Lane moje sam naveo iz fore a i jer je Željko bi. Ja sam momak koji je iako obican ali mi je život bio dosta u “Elite” serija fazonu - ali bez ubistava i mnogo toga lepog.
Najradije bih da krene pa da imam ortake koji bi mi dolazili na more.
Umesto suza može nešto drugo. 😁

Strava da postoje ljudi na forumu koji vole psytrance 😍 I ja volim, ali slušam pretežno kod kuće.

Uvek sam bio radoznao kako je na Ozora i sličnim festivalima, ali sam se uvek malo plašio da odem.

Last edited:
Strava da postoje ljudi na forumu koji vole psytrance 😍 I ja volim, ali slušam pretežno kod kuće.

Uvek sam bio radoznao kako je na Ozora i sličnim festivalima, ali sam se uvek malo plašio da odem.
Iskustvo nije opisivo rečima…

Vidi, neću da kažem da to sto radiš nije ok jer se muzika danas sluša svuda i u svako doba ali ovo mi zvuci kao da si rekao da znaš za Sunce a gledaš ga samo iz kuće…
Da bi doživeo pravu dimenziju trensa treba ti i dobar party i dobra ekipa i fest. Kao neko ko je u ovim muzičkim vodama skoro 20 godina i zahvaljujući trensu proputovao svet i dosta u društvu raznih artista i stoga nekako i dobar kriticar savetujem ozbiljne korake u napretku ovde i ako ne festival obavezno neki party van Srbije (dobar klub ili lokacija, zvuk, deko, masa i artisti - ovo sve mora biti u paketu i podrazumeva se).
Ako ti treba savet gde i naravno ako hoćeš da uklopiš i dobar grad i gomilu stvari koje možeš ili još bolje mozete da uradite na tom tripu - tu sam!
Samo molim te napravi par koraka napred.
Bićeš mi zahvalan do neba posle.

A od momaka ovde raspolozenih za upoznavanje ništa?
U Grčkoj me saletali i pasivni pa bili aktivni…
Hoćete da pišemo onu peticiju? 🤣

Pa vidite momci, to da napravim nalog ovde jer su ovde ljudi normalniji bila je ideja nekog od vas ovde koju sam dobio na jednoj platformi.
To sto ne slušam ESC iskreno je samo pokušaj da nadjem nekog iole normalnog u sredini gde ljudi pre šalju DNK svoje babe nego lice i kontakt, situacija sa aktivima i onima koji su samostalni čini situaciju izazovnim dosta i to je tek duga priča.
Koristim Reddit ali iskreno ovde sam očekivao živalj koji je malo i putovao i to sve vidjeno preko naučio malo da upotrebljava ovde jer od priče jbg, ovo je Srbija prolaze generacije i kao da se ništa ne menja.
Stoji i da postoje i ostale platforme ali na kraju sve su to isti ljudi i kad čovek traži komponentu vezanu za networking i kad otvorite imenik videćete desetine ili stotine kontakata i pomoć - koja kosta ništa a nekome mnogo znači kosta par minuta vremena i koju poruku ovde pa poziv…
Ali avaj, lakše je bilo reći što si se vraćao i ako imaš EU pasoš beži…

Back