Zejna

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
Zejna Murkić, učesnica Pesme za Evroviziju '22, '23, '24, kao i predstojećeg izdanja, održaće svoj prvi solistički koncert u mts dvorani, 3. aprila sa početkom u 20 časova.

Više detalja u temi Koncerti.

ZNajbolja.webp

Žao mi je što prodaja karata ide slabo, vjerovatno će karte biti raspodijeljene ako ne bude otkazan koncert. Da živim bliže došao bih na koncert, čisto iz respekta prema njenom zalaganju za PZE, angažovanosti i što mi ovako djeluje super. Ona je vjerovatno taj koncert zakazala jer je možda imala zamisao da će pobijediti na PZE-u, pa da će na krilima toga i ovaj koncert odraditi. Svakako treba da se angažuje malo više van konteksta PZE-a. Poslije Jugoslavije više ću pratiti njen budući rad. :)

Last edited:
Očekivano je, jer uprkos i jačoj reklami u poslednje dve nedelje, jedva da je bilo pomaka u prodaji. Možda je bolje da za početak snimi još svojih pesama i krene sa manjim prostorom. Čini mi se da nije bilo prodato ni 50 ulaznica, a treba popuniti više od hiljadu mesta, pa u ovom momentu, odlaganje je skoro kao otkazivanje.

Pa da, mora jednostavno da izgradi karijeru van PZE i ESC konteksta i da snima pjesme ili makar covere da kači na mreže pa da ljudi dođu to da slušaju kao Jakova

Back