Latest activity

• creature
    creature replied to the thread hr Hrvatska 2026.
    Marin me ubija u pojam i pojavom i glasom. Nadam se da će imati malo veze (ili nikakve još bolje) sa pesmom za Doru.
  • creature
    creature replied to the thread lt Litvanija 2026.
    Lolita s pesmom na latinskom. Ima da bude neko prizivanje đavola.
  • Shum
    Shum reacted to Marko's post in the thread lt Litvanija 2026 with Haha Haha.
    Jedva čekam pjesme, mogli bi mi i 4. godinu zaredom biti #1, što da ne 🫴 Ali Aiste Pilvelyte opet, ljudi moji ovo joj tipa TRINAESTI...
  • Majsta94
    Majsta94 replied to the thread lt Litvanija 2026.
    Dosta pjesama na litvanskom, svaka čast
  • Marko
    Marko reacted to creature's post in the thread lt Litvanija 2026 with Haha Haha.
    Još bolje bi bilo da odustane. xD Melanijina pesma već postavljena. Ali Black Biceps - Let me cook. Colour me intrigued.
  • Lux
    Lux reacted to creature's post in the thread lt Litvanija 2026 with Like Like.
    Gle, Lolita Zero.
  • Lux
    Lux reacted to Marko's post in the thread lt Litvanija 2026 with Haha Haha.
    Jedva čekam pjesme, mogli bi mi i 4. godinu zaredom biti #1, što da ne 🫴 Ali Aiste Pilvelyte opet, ljudi moji ovo joj tipa TRINAESTI...
  • Lux
    Lux reacted to Regulus's post in the thread lt Litvanija 2026 with Haha Haha.
    Kiss Kiss Goodbye ❌ No Kiss Goodbye ✅
  • creature
    creature replied to the thread lt Litvanija 2026.
    Još bolje bi bilo da odustane. xD Melanijina pesma već postavljena. Ali Black Biceps - Let me cook. Colour me intrigued.
  • creature
    creature reacted to Marko's post in the thread lt Litvanija 2026 with Haha Haha.
  • Marko
    Marko replied to the thread hr Hrvatska 2026.
    Gospode bože, kad bih selektirao izvođače po stavovima, slušao bih tipa 5 izvođača ukupno u svom životu. Živo me zabole da l’ ona u...
  • Neznanac
    Слажем се за Бјелорусију али лицемјерје неких/многих јавних сервиса то неће дозволити
  • Neznanac
    Nisam napisao ovo ranije, ali mislim da je žiri vraćen u pf jer je jasno da u tvt polufinalu niko neće moći prešišati Ukrajinu i Izrael...
  • Marko
    Marko replied to the thread lt Litvanija 2026.
  • Jeca
    Jeca reacted to Filhy's post in the thread hr Hrvatska 2026 with Like Like.
    Samo bez stranog žirija koji na Dori konstantno pravi haos i sve će biti OK.
Back