ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

Pa prosecan gledaoc ce mu se smejati i od pocetka nece shvatiti ozbiljno. Nisu nasli balans izmedju njega efekta i publike jbg. Promasena prilika sve
Opet ce se odusevati njegovim pevackim sposobnostima, to je neizbezno. Nemoguce je da ne cuje.
 
Opet ce se odusevati njegovim pevackim sposobnostima, to je neizbezno. Nemoguce je da ne cuje.
Zabole publiku za pevacke sposobnosti. Da ce potpuno flopnuti sa 30 tvt poena nece al nazalost za mene vise nije ozbiljan konkurent za pobedu
 
Strasno mi je zao sto je pobednik ocigledan. Daleko od toga da ne bih volela da pobedi Marko, ali nadala sam se da ce biti neizvesnije.
 
Ne znam ne mogu videti Švajcarsku da kod publike ide u visine. Većini ljudi je pesma dobra, ali retko kome je najbolja
 
Bar po mom misljenju je od favorita i uzih i sirih jedini bio na visini zadatka, pobedjuje po difoltu lol
Pesma je takva, i pre Dore vec sam je slusala sto puta, valjda me prosao hajp. Ne mogu da navedem jos jednu koja na prvo slusanje ostaje kao ona
 
OK. Ipak moze parirati BL. Minimalisticki nastup, dobro se on vrti na onome i klacka, dok peva, energija na max, vokal savrsen. Najizvesnije da pobedjuje od strane zirija.
 
Mene je oduševio nastup sva 3 puta što sam gledao. Bukvalno sam mislio da je druga strofa pogotovo plejbek jer čovjek trči i skače a ne osjeti se u vokalu.

Premoćno je sve ovde, ali usudiću se reći da će mu obleka oduzeti dosta poena kod publike, bar mi tako djeluje
 
Meni je ovo odlicno i jedino pobednicki. Male su ipak sanse da pobedi i jako ce mi biti zao :(
I meni je žao.

Drago mi je zbog hrvatskih fanova, ali mi je baš žao Nema. Mislim da bi u drugačijoj godini sa manje televote magneta pobedio.

Po mom mišljenju, Nemo je najtalentovaniji učesnik ove godine, iskren, autentičan i sa najoriginalnijom pesmom koja je stvarno nešto do sada neviđeno na Evroviziji. Da mi je neko rekao da će neko kombinovati rep sa operom, pomislio bih da je lud.

Posebna tragedija će mi biti ako ne pobedi ni kod žirija nego pobedi tip Francuska ili tako neko sa ultra bejsik pesmom i slabijim vokalom. Zaslužuje da pobedi bar kod žirija.
 
Nisam mislila da ce me ovoliko oduseviti nmg plakacu ahahah

U subotu ako budem iznova slusala 12 points go to france znaci 💀💀
 
Pa ono, ako ne pobijedi, kriv je onaj koji je savjetovao za odjeću, pošto je sve ostalo odlično
 
S obzirom da se vec odavno tvrdi (a tako je) da sama pesma nije dovoljna za pobedu, posto se sad i gleda, verovatno ce mu obleka oduzeti pobedu. Jeste da je to njegov stil oblacenja, ali morao je da se malo prilagodi. Meni vise smeta sto ne mogu da povezem pesmu sa stajlingom, pogotovo sto mi je smesan u njemu. Kao sto sam pisao, pesma nije moj fazon, ali zasluzuje pobedu, pogotovo sto je pokazao da to moze uzivo da izvede.
Ukoliko ne bude konkurentan za pobedu na kraju, sam je kriv.
 
Ma nije problem u odeći. Mans je doslovno pobedio u autfitu iz H&M-a, Lena u najobičnijoj haljini za maturu, Neta u bademantilu. “Problem” je uvek bio u tome što je previše televote magenta i ovo prosto nije pesma koja može da pobedi kod publike.

Svakako da i kostim utiče, ali prosečnom gledaocu mnogo manje nego nama superfanovima.
 
Meni je novi kostim mnogo bolji 🤷🏼 Izgleda skuplje i nalik onom iz spota.
 
Bukvalno izgleda kao da se sprda a ovamo pjesma i nastup super.

Mans je bio super obučen za onaj nastup koji je imao, Nemo da ima obleku prikladniju šanse bi bile mnogo veće
 
Back
Top