261. FSC - Heaven VS Hell

Kako me je nasmejao @Bebi prošle godine nakon objave snimaka sa prvih proba kad je napisao da Albanci baš vole nastupe iz pakla. :ROFLMAO: Ono sigurno nije bila namera SJB, ali ta kombinacija vizuelnih efekata i boja - baš kako se pakao prikazuje u filmovima i spotovima.
 
A sad dobro dodju oni tvoji andjeoski djavolski semafori.
Sad mi ne bi smetalo da opet budem medju djavolima. 😅

Nadam se da ucestvujes. 👍

A ocekujem da i ostali ucestvuju koji su preskocili izdanje/a.
 
Ceo tiktok mi se pretvorio u "Nino" od Ksenije Pajčin i one male Rome koji se snimaju uz to ali i odrasli... upomoć! Stop naplata!
(ovo je trebalo napisati u Offtopic temi)
 
Last edited:
Danas manje više neću biti toliko prisutan na forumu do večeras, možda posle podne na kratko, tako da ako neko tokom dana pošalje prijavu, očekujte odgovor uveče posle 7,8
 
A sad dobro dodju oni tvoji andjeoski djavolski semafori.
Sad mi ne bi smetalo da opet budem medju djavolima. 😅

Nadam se da ucestvujes. 👍

A ocekujem da i ostali ucestvuju koji su preskocili izdanje/a.
Još uvek mi se nije vratila želja za učešćem a i dalje sam u stisci s vremenom pa nemam ni kad preslušavati toliko pesama... Tamo negde posle Evrovizije, na leto možda... 😇
 
Tokom ovog izdanja, analiziraću neke od svojih prethodnih pesama i na osnovu toga svrstati ih u jednu od 2 kategorije, a to su RAJ ili PAKAO.

FALLING IN REVERSE - POPULAR MONSTER
243. FSC - MOLIM TE BUDI BEBI - 🥇 202p

Pevač benda Falling In Reverse, Ronnie Radke, u ovoj pesmi pesma o borbi sa svojim unutrašnjim demonima i oseća se kao da ga kidaju iznutra. Oseća se depresivno, anksiozno, toliko da je izgubio veru u Boga i pita se zašto mu Bog ne pomaže. Svoju bitku vodu sam i oseća se kao da ga niko ne razume, i zbog toga ljudi mu lepe razne etikete, osuđuju ga za sva svoja dela i nedela, ali niko ne želi da ga shvati i proba da mu pomogne ,niko neće Džanum niko neće njegovu bol, oseća se kao da je u ličnom zatvoru i jednostavno ne vidi izlaz iz svega toga. Oseća se tužno, besno, razočarano, usamljeno. Cela tematika je u stvari njegova životna priča, odnosno priča iz jednog dela njegovog života kada je imao problem sa narkoticima i završio u zatvoru nakon što je učestvovao u masovnoj tuči u kojoj je došlo do smrti nekog na suprotnoj strani. Pesma je miks roka, metala i repa i kako svoja osećanja jasnije izražava sama pesma postaje agresivnija.

Ovu pesmu svrstavam u PAKAO.
 
Totalno sam se spetljao oko prijave, jer sam ostavio da pesma pronađe mene 🎭 Odlična taktika, ne preporučujem!
 
Back
Top