be Belgija 2024: Mustii - Before the Party’s Over

Meni je ovaj nastup nula u odnosu na studijsku verziju i spot.
 
Veciti problem sa Belgijom kada biraju interno je sto uvek izaberu izvodjace koji su zanimljivi na papiru, a uzivo ne mogu da se sastave. Jos kad se na to dodaju i njihovi stejdzinzi od potencijalnih top 10 plasmana spadnu na borbu za finale.
 
Da, ali za razliku od recimo Sennek, ili Blanche /pre ESC, a i nakon/, ovaj ima neku karijeru iza sebe, pa mi ovakvo kašljucanje nije baš bilo očekivano. Možda se sve to ispegla nastupom (ako ubodu?), ali definitivno nije bio u skladu sa očekivanjima sa ovim nastupima.
 
Nisam ispratio njegove ranije radove, ali ako je pre bio ok onda je mozda ova pesma prevelik zalogaj za njega.
 
Nisam ni ja, osim sa FSC i baš sam bio prijatno iznenađen najavom da je izabran, jer mi se i ta pesma dopala. A čini mi se da ima nekakvu muzičku karijeru.

Sad baš gledam njihove predloge i kapiram da mi je Belgija prethodnih godina maltene non-stop NQ, izuzev Hooverphonica. Poslednja pesma koju sam baš, baš voleo je iz 2018. Ostalo užas.
 
Ne bi mi bilo žao da ne prođe u finale. Meni ni studijska verzija nije nešto legla, radije bih Latviju u finalu.
 
Letonija ako se provuče do finala može kod žirija fino proći, kao i Danska
 
U finale ide 100 posto, a u zavisnosti od toga kakav audio-vizuelni utisak ostavi na sceni, znaće se da li je top ili flop. Za sada mi zvuči dobro, mnogo bolje nego na partijima, a ozvučenje u Malmeu će sigurno biti mnogo jače i kvalitetnije. Studijska verzija mi kida i dalje, odavno se na ESC-u nije pojavila pesma da bude baš ovako "po mojoj meri".
 
Bas bi bili lep par. Jedan ima lepotu, drugi harizmu
 
Reddit
This performance brings a lot of the intense, slow-build mood we saw in the official video, with a circle of microphones on a smoky platform that slowly turns, and lots of cloudy graphics on the wall and floor. Mustii is wearing an open white shirt with a gem-encrusted top underneath that catches the arena light – it’s giving North Macedonia 2021 vibes, but more glam rock and less disco ball.

For the final section Mustii moves to front stage and lifts the roof off the arena – backing vocals for this song are provided by hundreds of Eurovision fans, so it’s very much a United By Music effort. The pounding drums at the end vibrate through the arena floor until you feel it in your chest - definitely another hold your breath moment from this year.
Sve očekivano, samo ne znam kako da shvatim kraj opisa jer deluje da je osoba koja piše na redditu prepuna ushićenja lol

Nadam se da je vokalno stabilan i ubedljiv 🙏
 
Belgija nam je izgleda ove godine poslednje nada za trijumf od ovih favorita iz senke koji nisu u prvih 5 na kladionici.
Ako bude dobar vokalno, ziri ce voleti ovu pesmu zaista.
 
Ne dopada mi se kako izgleda ovaj beli autfit na fotkama, previše mi je neutralan i kao za plažu. Zamišljao sam ga pre u nekakvoj kožnoj/tamnijoj varijanti.
 
Back
Top