be Belgija 2024: Mustii - Before the Party’s Over

Ne mogu da se načudim zaista da neko upropasti sjajnu pesmu nekim potpuno random nastupom. Žalosno.
 
Obožavam pesmu 😍 ali nastup je mogao mnogo bolji da napravi.. Ja mislim da ipak prolazi u finale.
 
I meni je pesma favorit od početka, pa sam zbog toga najviše razočaran. Proćiće, ali sada stvarno ne vidim skoro nikakve šanse čak ni za top 10. A pesma je potencijal za vrh sa odgovarajućim nastupom.
 
Šteta 🥺 ali nadam se da će nekom magijom ući u top10 makar (iako mi je pre proba bio u top3, možda i za pobedu čak)
 
Necu komentarisati kostim, nego vokalni deo i isecak uopste.
E, ovaj isecak obecava. Pustili su deo za koji se najvise plasim, meni sad ovo zvuci veoma dobro, mnogo bolje i sad mi ne deluje tako naporno to ponavljanje. Svidja mi se energija, a nasnimljeni vokali dolaze do izrazaja, tj. upotpunjuju pesmu i u tom zadnjem delu daje volumen. Sto se tice kadriranja, kostima (ako moze bar neke sitne promene, mada meni je ok) moze to bolje, ali sve u svemu sad mi je vec ponovo sigurni finalista.
Ako uspe medju prvim strofama da uvuce gledaoca, slusaoca u pesmu, da privuce paznju, bice to plus i verujem da ce uspeti da skupi solidan broj poena od gledaoca.
 
cpHcrYH.jpeg


pT7ecIa.jpeg
 
Ovde mi izgleda kao da se sudario sa svatovskom kolonom.
 
Potvrđeno je da sledeće godine VRT učestvuje i bira preko NF Eurosong.
 
Ima ga na nekoliko. Možda ne ispadne.
 
Nakon viđenog nastupa stvarno ne znam što misliti. Ne sviđa mi se to što je tako ekspresivan, mlati rukama, ne paše mu to uopće i ubija dojam o pjesmi. Okej, iskažeš neki "bijes" u nekom trenutku, ali brate mili tri minute njegove agresije popraćene u najboljem slučaju mediokritetskom izvedbom... Ne znam. Pjesma zaslužuje finale, on apsolutno ne.
 
Mislim da retro rejv ima više šanse da prođe, nekako mi se javlja da Belgija može da ispuši.
 
Back
Top