it Italija 2024: Angelina Mango - La noia

RAI, kao i svake godine, sabotira svoje predstavnike kako bi osigurali da ne moraju da budu domaćini naredne godine 😂

Još lakša pobeda za Lejdi Lazanju.
 
RAI, kao i svake godine, sabotira svoje predstavnike kako bi osigurali da ne moraju da budu domaćini naredne godine 😂

Još lakša pobeda za Lejdi Lazanju.
Iz tvojih usta u Božije uši, živ bio Reguluse barem još 100 godina :D
 
Ustvari, ona je izabrala koreografa Rosalie za Esc. Inace ona je u stanju da igra i peva: prosla je kroz intenzivan trening kad je bila u Amici punih 6 meseci su oni zatvoreni u studiu i vezbaju pevanje i ples svaki dan. Uostalom ona ne mora da ima zahtevnu koreografiju ima plesace.
 

Attachments

  • D370D95E-E1A7-42BF-9032-3125ADC91370.jpeg
    D370D95E-E1A7-42BF-9032-3125ADC91370.jpeg
    428.7 KB · Views: 5
Не знам зашто очекујете да она игра 3 минуте, има плесачице за то, имаће сигурно покрете своје она кад удари бит у рефрену али неће бити Шанел сигурно да плеше све 3 минуте
 
Annalisa je realno "tata" za Angelinu u svakom smislu i vokalno i fizicki i harizmom i pesma bolja, to je najveca greska koju su Italijani napravili ikada možda.
Ogrešili su se baš o nju..
 
  • Haha
Reactions: raz
Ne znam sto ocekujete da ce nastup biti kao Fuego. Radi Rosalijin koreograf, ko prati njene nastupe moze da ocekuje da ce biti mnogo mastovitije od Sasinih klasika.
 
Zena, isto ko Annalisa, izlazi iz te skole Amici, ples i plesaci su im kao dobar dan. Ja se uopste ne brinem za nju.


Ni ovde nema bog zna koliko
Koreografije a efektno je za scenu:

 
Meni bi Analiza bila ubjedljivi favorit ove godine i mislim da bi bila čak i generalno još jača od Anđeline na kladži i glasanjima, ali i ona mi je sjajna i preharizmatična tako da je svakako u igri za pobjedu
 
Enigmatičan mi je komercijalni uspeh ove pesme u kontekstu ESC-a, već viđeno i vrlo izlizano. Ona jeste harizmatična i nekako izdiže pesmu, ali meni je to svakako nedovoljno kako bi me privukla.
 
I dalje ne shvatam opsednutost fanova ovom pesmom. Bila mi je skip kada sam je cuo prvi put na Sanremu, sad mi je podnosljivija, ali ipak mislim da ce zesce da flopne.
 
Back
Top