Jelena Karleuša

https://nova.rs/zabava/showbiz/futa-opleo-po-karleusi-ona-je-lazov-i-kradljivac-koji-urlice/

Kompozitor Aleksandar Radulović Futa oglasio se na društvenoj mreži "X" i nije imao lepe reči za Jelenu Karleušu.
U toku je sudski postupak koji je Futa pokrenuo protiv pevačice zbog navodnog kršenja autorskih prava, a Karleušin Jutjub kanal je nakon njegove prijave ugašen.
Karleuša, sa druge strane, ranije je tvrdila da Radulović ucenom i prevarom poikušava da se bespravno okoristi o minuli rad pokojne Marine Tucaković.
Da pomirenje nije na pomolu bilo je jasno sinoć kada se Futa uključio u jedan od popularnih „spejsova“ na društvenoj mreži Iks.
Njega je u jednom trenutku Karleušin veliki fan upitao zbog čega ja ugasio Jelenin Jutjub kanal, posebno ističući kako je Jelena „iskrena, direktna i gazi loše ljude“.
„Kako si rekao, ona iskrena i direktna? Ona je neiskrena, pošto je lažov i kradljivac. Recimo, autorski kradljivac“, rekao je kompozitor.
Obožavalac pevačice je nastavio da tvrdi kako je Jelena platila Futinom sinu, na šta je kompozitor burno reagovao: „Čekaj, ti hoćeš da kažeš da je ona platila, šta?“
„Karleuša je objavila poruke sa vašim sinom i bila dobra sa njim. Zašto vaš sin Cecu nije pustio, i oterao je sa groba?“, upitao je fan Karleuše, a onda je Futa osuo paljbu po njoj.
„Nije oterao nikoga sa groba. Ti nisi Cecin fan, sigurno?“, upitao je Futa, a kada je Jelenin fan odgovorio da „naravno nije“, kompozitor je ponovo uvredio Karleušu.
Zašto nisi kada ova lepše peva od ove koje urliče?“ :LOL:


ALEKSANDAR Futa Radulović izneo je tvrdnju da je pevačica Jelena Karleuša prisvojila pesmu njegovog pokojnog sina, tekstopisca Milana Laće Radulovića i na albumu je potpisala kao svoju. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ovim povodom se oglasila Jelena, koja je u svom stilu obrušila na supruga svoje najbliže saradnice.

"Umesto da sedi na groblju i kuka jer je izgubio sve na svetu, taj mučenik nije naučio životnu lekciju i nastavlja da čini zlo. Marina se u grobu prevrće jer on uništava sve što je ona decenijama stvarala. Ima li neke ustanove da se pozabavi ovim pomahnitalim dedom", poručila je Karleuša, a onda se ponovo oglasio Futa:

"Dotična pevačica je potpisala i predstavila Laćine pesme, 'Ja', 'Abu Dabi' i 'Runde' kao svoje. Pošto se time ne bavim, kao što sam hiljadu puta rekao, nemam nameru više da vrtim u krug šuplju priču. Za to imam i dokaze, pa će i to doći na red kada bude trebalo. Ako neko sebe lažno predstavlja kao autora teksta i to javno saopštava, onda za to postoji termin koji se zove… napišite sami", rekao je priča Futa, pa dodao:

"Inače pomahnitali deda je odlično, hvala na komplimentu. Kontra-kompliment imam: Daning-Krugerov efekat! Iluzorna superiornost, bez mogućnosti da se 'pacijentu' na bilo koji način objasni da je u zabludi, jer takvima bilo šta "normalno i istinito" objašnjavati je nemoguća misija. Znači, ne treba ni pokušavati".

Futa je ugasio!
 
Novinarska patka naravno, ali mi smešno; prava osoba za smišljanje najgore osvete. :LOL:

star-599-940x610.jpg
 
Back
Top