rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
ali ajde u duhu optimizma da kažem da mi je neko rekao da ćemo imati ovakvo NF pre par godina mislio bih da je to nemoguće, valjda ćemo našim kmečanjem obezbediti da tako reagujemo i na našu režiju na ESC.
 
Uhhh... izvukli smo Producer's Choice :(

Više bih voleo da smo izvukli drugu polovinu.
 
I dalje sam pod utiskom djelimično, bravo Teya, bravo Srbija, bukvalno lebdim po spavaćoj sobi od sreće već sat-dva! :love:

Mislim da nikad u većem grču nisam gledao naše polufinalne veče nego večeras, cijelo vrijeme su mi se smjenjivali mood-ovi u smislu da će lagano proći i biti top 5 polufinala ali generalno su preovladavale crne misli da ćemo ostati samo nebitna i zaboravljena balada pored mase keči aktova za publiku koji su išli poslije nas, u jednom momentu sam bio u fazonu da je bolje biti 12. ili 13. ispod crte i da ono baš muški ljosnemo ako je tako suđeno nego da nas strefi opet crvavo 11. mjesto i da nas dijeli par poena do finala, tek to ne bih podnio.

Posljednji put sam takve promjene raspoloženja 'oće finale/neće finale imao sa Tijanom i nije se dobro okončalo na kraju, sva sreća pa nas prozvaše odmah na početku (donekle se to moglo i očekivati jer su nas zadnje dvije godine ostavljali pred sami kraj) i vjerovao sam da će nas imenovati ili među prve 3 ili neće uopšte, ne d'o Bog da su nas ponovo mrcvarili a vidjevši da je prošla Slovenija i da nas još nema pretpostavljam da bih dobio srčku, vrisnuo sam kao u slučaju Balkanike i probudio sve po kući hahah!
 
Malo mi je falilo da pustim suzu.

Beskrajno sam ponosan na Teodoru i na ovu pesmu, koja je, ponavljam, meni jedna od najlepših pesama koje smo poslali na ovo takmičenje. Drago mi je da je publika ipak prepoznala emociju, bar u dovoljnoj količini.

Šesto finale zaredom 😍 Sjajan uspeh, samo imaju više Norveška, Švedska i Ukrajina.

Takođe, izuzetno mi je drago za Sloveniju i Irsku, obe su bile vrlo emotivne 🥺

I za kraj, bravo Lazanji. Iako mi pesma i dalje nije baš po volji, Marko je divan dečko i nastup je izgoreo 🔥 Definitivno mi je popravio utisak i mislim da je sad stvarno više nego zaslužen pobednik 👏🏻👏🏻👏🏻
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top