Survivor

Ja od ponedeljka ništa nisam ispratio, što je loš znak. Deluje mi da će ovo biti dosadna sezona baš
 
Pratim samo početak i kraj epizode u nadi da ću uhvatiti neku dramu, a reklo bi se da je ove godine ima malo više od samog starta. Igre su mi nesnosne i dosadne i preskačem ih.

Volim što je Boki totalno odlepio ove sezone pa otvoreno preskače folirante u crvenom plemenu na plemenskom, a u kojem se, btw, ne zna ko je veći folirant i ko je više namazan.
 
Ne znam da li je večerašnja epizoda bila uzbudljiva, ili standarno dosadna 😅
U crvenom timu nemam nijednog favorita, ajd što su namazani, ali niko mi nije simpatičan ..ovo dvoje novih možda se nekako istaknu (igre, spletke, ogovaranja,..)
 
Ja nisam gledao celu prošlu nedelju i sada ovu polovinu, da li da nastavim, šta mi preporučujete?
 
Za crveno pleme kasting se očigledno radio u Lazi Lazareviću + ne zna se ko je veći folirant.
 
Sve je ovo maslo produkcije koja bi izgleda htela da napravi Zadrugu od ovoga.

Žao mi je Varje, ali bilo je očigledno u startu da je namerno bačena u vatru kao plus size takmičar da se izrazim tako, i sada se namerno gradi priča na tome i dovodi njen ostanak u plemenu u pitanje što mi je jako ružno. Mislim svaka čast devojci na hrabrosti i iskrenosti, ali morala je da bude svesna da će biti okružena ljudima koji ne biraju sredstva da dođu do cilja.
 
Varja je namerno izabrana, jer jako vole da na pusto ostrvo dovuku nekoga ko očigledno ima problem sa samopouzdanjem/sigurnošću i ko zna čim još i učine ga/je lakom metom na koju će da svale sve što u plemenu ne valja. Ona deluje kao draga devojka, ali iz njenih izjava se vidi da očigledno ne kapira stvari i mislim da je prilično ske*ana zbog toga što većina ima pik na nju, a otud i njene nepovezane izjave o tome kako je ne vole, pa je onda vole, pa joj žele dobro wtf?

Btw, meni ona uopšte ne deluje kao plus size osoba (tj. bar ja tako kapiram). Osim što je malo sporija ne vidim bilo šta drugo što bi je sprečilo da zasija u nekoj igri gde je možda snaga primarna. Uostalom, gomila ovih fitness foliranata i šlank ekipe gubi poene, pa im to onda nije problem. Foliranje na max.

Vojislav, Ognjen, Mitar i Tijana su već viđeni, bolno umišljeni likovi.
 
Opet su mi plavi bolji ove godine, osim ako izuzmem Mateu, ona me nervira 😅
 
Žene su mi ove godine kvalitetnije u oba plemena. Plavi su malo prizemniji, mada i tamo očekujem dramu čim se neki okidač aktivira.

I da, primetio sam da, evo treća godina u nizu, kako je većina učesnika fitness-nešto...Brate mili imam utisak da bih ja bio bolji u gađanju ili ciljanu onih gluposti na kraju svake igre lol Stvarno ne vidim prednost, osim što imaju kondicije više, a i tada opet sve pada u vodu jer ne dobijaju kalorije koje ih inače pokreću.
 
Naše crveno pleme je zaista kao neka ostrvska ispostava psihijatrijskog odeljenja: Vojislav je nadmen, nasilan i tup, Ognjen nesnađen a pomalo i glup. Mitar je ozbiljno namazan. Pitanje je koliko Uroš razume šta se dešava lol. Vesna i Tijana, em lisice, em malo i kvarne.

Mislim da mi je ovo najgora plemenska postava od restarta emisije.
 
Naše crveno pleme je zaista kao neka ostrvska ispostava psihijatrijskog odeljenja: Vojislav je nadmen, nasilan i tup, Ognjen nesnađen a pomalo i glup. Mitar je ozbiljno namazan. Pitanje je koliko Uroš razume šta se dešava lol. Vesna i Tijana, em lisice, em malo i kvarne.

Mislim da mi je ovo najgora plemenska postava od restarta emisije.
Slažem se, ogadili su mi se svi redom, najviše Vojo/Mitar/i sad i podvodljivi Ognjen/ + Tijana ulizica
Sad navijam da Ivana i Varja ostanu što duže ne bi li im kidale živce
Jedini normalan u svakom pogledu je Stefan i postao je favorit
 
Moraću da odgledam propušteno, vidim kuva se ozbiljna drama. Kaskam 2 i po nedelje. 👀
 
Back
Top