ua Ukrajina 2024: Alyona Alyona & Jerry Heil - Teresa & Maria

Ljudi žiri je stavio Špance u top 3 dobili 200 i nesto poena 2022.godine, a dobio i Izrael prosle godine mnogo poena i bili su DRUGO mesto kod žirija, treba li dalje govoriti??

Ukoliko su te 2 pesme neverovatno sjajno prosle kod zirija, iako niti su remek dela, niti su balade, niti su vokalno besprekorne, niti su originalne, onda Hrvatska MORA uci u top 5 kod zirija, a i Ukrajina u top 10.
 
Bolje su bile vokalno, ne baš sjajne, ali primetno bolje, a za nijansu imale i originalnije kompozicije. Ipak, ne treba toliko porediti sa starim pesmama, već ovogodišnjom konkurencijom.
 
Pa evo ako cemo porediti sa ovom godinom, ove godine tek na evroviziji nemamo nijednu prakticno bas originalnu i nevidjenu pesmu, pogotovo ove godine za razliku logicno od 2022.godine kada su cak vecina pesama bile balade jer jos uvek je u polufinalu glasao i ziri, ove godine i prosle ni nemamo previse balada, posebno ove godine je to slucaj da su uglavnom sve ritmične i brze pesme, pa je bas tesko odrediti i dati prognozu za koga ce onda ziri glasati, jer i ove balade koje imamo ove godine ne lice na pesme koje bi bas pobedile kod zirija mozda top 5, ili top 10...
 
Suština je da na Evroviziji ne gledamo spotove, niti slušamo studijske verzije pesama, pa da se samo o tome priča, već mora se imati pristojan nastup, iznad proseka u svakom segmentu, kako bi se stiglo do vrha. Ne znamo kako će žiri glasati, ali kako god da glasa, verovatno će se naći opravdanje zašto je nekog digao, a nekog spustio.
 
Lep nastup, ali malo autotjunovan da se ne lažemo.

U slabijoj godini bi ova pesma mogla da pobedi, ali ovako očekujem da će žiri da ih potopi.

Ne bih nikad pogodio da će ova pesma da mi bude u top 4 kada je izašla. Nervirala me je, ali mi je baš prirasla srcu i često je slušam.
 
Umesto da EBU razmišlja kako da vrati orkestar, oni će uskoro dozvoliti i plejbek. Ovo zvuči odlično.
 
Почео да слушам песме, на боловању сам, и ова песма је одлична у поређењу с хорорима које сам одслушао. Не би ми сметало да победи. Једина замерка је енглески, веома непотребно.
 
Ne sviđa mi se šta nose, izgledaju kao da rade u pekari. Džeri radi na kasi, Aljona mesi hleb. Za sada su mi staljinzi za prvih 5 nastupa 0/5.

IMG_7177.jpeg
 
Last edited:
Mislim da su kostimi inspirisani anđelima, zbog tematike pesme. Ne znam, beli kostimi na Evroviziji su mi malo prevaziđeni. Više mi se sviđa šta su nosile na Vidbiru. Korporativna mračna sveštenica u sakou i adidas kraljica ulica.
 
Back
Top