rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Okadite temu!!

Gledam ovaj Lukov intervju, samo što ne sere med. Obožavam!

Cudi me da se onaj specijalac od Maje Nikolic jos nije oglasavao povodom pobednicke pesme...

Cudi me da se onaj specijalac od Maje Nikolic jos nije oglasavao povodom pobednicke pesme...
ewYng5K.gif

Bukvalno mogu da čujem "Obavezno kaži tamo kod Maje da si ponosan što si Srbin i što predstavljaš Srbiju, pričaj kako su pesmu i nastup radili Srbi" 😂
Pa naravno.

Pa i Konstrakta se folira samo to bolje krije. Ispade niko nema ambiciju ni za sta samo vole mir u svetu.

Samo je Luke gluplji pa mu se omakne da je vec planirao nastup u Liverulu i da ce mu pomoci prijatelji iz Londona lol

Pa dobro sad ce svakako ostati upamcen.

Svi nasi ESC predstavnici se pamte sem Tijane Bo za koju niko živ ne zna da je bila na ESC ali ona nije pobedila na festivalu.

Najjace kad je Konstrakta pobedila na PZE i Tijana tvitovala nesto kao 'najvece jedvacekanje evrovizije ikada' i neko ritvitovao 'gospodja bukvalno bila na evroviziji"

fun fact: Nina je bila u 2011.

Iskreno mislim da najnebitnija naša pesma na ESC, iako je solidno prošla.

Ali Ninu ljudi znaju. Kao i tu pesmu. Cak se i izvodi po talent emisijama.

Nije sad neki evergrin ali je znaju. I Kona i Milana i ostale.

Najnebitnija kod generalne publike nakon Tijane je nazalost bila Sanja ali mislim da je Hurricane slava to promenila.

Od Tijane nebitnije nema. Mislim da se današnji Tijanini fanovi koji je vole zbog odlične pop muzike iznenade kad čuju da je bila na ESC. Cela ta godina smuti i prospi.

Back