rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Treća powerhouse era: RTVSLO nas uči kako da radimo ono što su oni naučili još 2011. na EMI ahahaha

Šalim se, desiće se valjda ranije. 🙏🏼

Saša Mici Mirković, Milica Todorović, Era Ojdanić, Maja Nikolić, Topalko... Što bi rekao pokojni Tijanić "nekim ljudima tu samo uši fale da budu magarci"...

Meni je krivo što Tijanić makar na ovih nedelju dana nije direktor RTS-a, on bi napisao lepo dva-tri otvorena pisma i sve bi ih postrojio i pokazao im mesto.

Čekajte ljudi, stvarno svaku kreaturu sa javne scene ovih dana pitaju šta misli o pobedniku? Jel više kmeče nego prošle godine?

Eeeh, to su bili dani

Na ove Mirkovićeve optužbe, Tijanić je odgovorio:
- Priznajem da sam pretio dotičnome. Sreo sam ga u jednoj kafani u večernjim satima i rekao sam mu: „Marš u Zoološki vrt! Znaš da Vuk Bojović u osam sati zatvara kapiju i ako se ne vratiš do tada, spavaćeš na ulici. “

Joj, Tijanić ❤️

"Nijedan grad nije tako srdačno dočekao ovoliko gostiju i nigde ljudi nisu bili prijateljski nastrojeni kao u Beogradu. Ovo je pravo lice Srbije, sva ostala njena lica su naturena silom. 'Evrosong' je kvasac za rast optimizma Srba, ima lekovit učinak jer smo se i mi, i gosti međusobno lišili psihološkog balasta predrasuda, naturenih obrazaca i primitivne propagande u oba smera", smatra Tijanić.

Ali kad mu je Sandra Šuša slala mejl da mu kaže da zna da je organizacija esca mogla da bude za 500k evra jeftinija. 😂

Iz Olivere nekada progovori Tijanic koji joj je bio mentor tipa ono njeno 50 000 evra za dva sata loseg programa lol ali Tijanic je bio neprikosnoven.

Ma samo da nam poživi ovakav RTS što duže. Jedino da Olja sad bude direktorka, Bujke ipak ima 70 godina
Fali onaj deo kad su ga oterali sa HRT-a pa je upao Olji u emisiju, nazvao HRT-ove goste magarcima, poručio zamenici gradonačelnika da će je poljubiti a Marijin tim takođe nazivao magarcima. Pa tek na kraju ubija muvu.

Posle kad ga je B92 zvao da ga napadne za epitet "magarac", on je rekao da je to dijagnoza i da će nastaviti da daje dijagnoze u svakoj prilici.

Ja samo ne znam kako su dozvoljavali sve ono što se dešavalo od 2010-2017, potpuno odsustvo ideja i kreativnosti, znači močvara. Hvala kosmosu, gotovo je. (Sklonite nam suze)

Zar nisu u toj emisiji Bile Maja Nikolić, Marija Šerifović i Bebi Dol za drugim stolom? Ili je to pre Evrovizije, kad se Maja bunila što nije prošla u finale. Isto je bila OKO magazin emisija i vodila Olja.

Back