Upravo tako. Ne sme se povlačiti pred njihovim kmecanjem i naricanjem nego samo jos jace u ovom pravcu.Bunice se neko vreme i onda ce se navici i njima samima ce dosaditi. Zato je reprezentacija
Na ove Mirkovićeve optužbe, Tijanić je odgovorio:
- Priznajem da sam pretio dotičnome. Sreo sam ga u jednoj kafani u večernjim satima i rekao sam mu: „Marš u Zoološki vrt! Znaš da Vuk Bojović u osam sati zatvara kapiju i ako se ne vratiš do tada, spavaćeš na ulici. “
"Nijedan grad nije tako srdačno dočekao ovoliko gostiju i nigde ljudi nisu bili prijateljski nastrojeni kao u Beogradu. Ovo je pravo lice Srbije, sva ostala njena lica su naturena silom. 'Evrosong' je kvasac za rast optimizma Srba, ima lekovit učinak jer smo se i mi, i gosti međusobno lišili psihološkog balasta predrasuda, naturenih obrazaca i primitivne propagande u oba smera", smatra Tijanić.
Tijanic bi ih saranio sve, Olivera ih vecinom kulira i nekad ih otrese.
Fali onaj deo kad su ga oterali sa HRT-a pa je upao Olji u emisiju, nazvao HRT-ove goste magarcima, poručio zamenici gradonačelnika da će je poljubiti a Marijin tim takođe nazivao magarcima. Pa tek na kraju ubija muvu.
Ovaj sto vodi tviter nadam se lolA stvarno, ko bi mogao da zameni Rogljicku?