rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Novinarske hijene prate forum i već spremaju vest za naslovnicu od ovoga. 🤣

Po recima presvete Karly - svaka reklama je reklama, a ja sam zrtva

Ima materija

Ova slika

Pa onda

Luke Blek poceo kao konobar u Londonu a necete verovatni sta SADA radi!

Evo sta je sef Luke Bleka porucio pevacu pre pobede

Uciteljica Luke Bleka kaze: Fin je decko, bio je odličan djak

Teško je u bilo kojoj karijeri, a naročito u muzičkoj, kad se okreneš iza sebe sa 30 i kusur godina i vidiš da nemaš ništa. U Srbiji nije bio shvaćen, smejali su mu se i sablažnjavali isti ovi forumaši koji se sad kunu u njega i to pre samo par godina. Onda odeš u tuđu državu i tamo pokušavaš nešto i ništa. I on i Kristina Kovač npr. u inostranstvu rade kancelarijske poslove kako bi preživeli, oboje iz sličnih razloga otišli odavde. S tim što je KK bar neko ime i nešto je ipak ostavila iza sebe.

Ja se nadam da će forumaši, a i drugi ljudi odavde, nakon ESC-a dati novu šansu Lukinim pesmama, naročito stvarima poput D-Generation, Walpurgis Night, Demons, Holding on to love, Gypsy... Meni je žao što mi je ovaj njegov ESC pokušaj slabiji od gotovo svih ovih pesama, ali odlučio sam da se fokusiram na ono što mi se sviđa u celoj toj priči, a to je taj vizuelni deo.

Nikad nije kasno za bilo šta u životu, pa ni za muzičku karijeru, tako da ko zna šta sve može da se desi nakon Evrovizije. On je svetski i evropski potencijal i samo mu treba dati šansu.​

Slazem se. Nadam se da nasi eurofanovi nece forsirati nase izvodjace samo za takmicarske potrebe. Potrebni su nam svi oni.

A za pesme, dodao bih House On The Hill. Kidaljka.

Ja samo ne znam kako su dozvoljavali sve ono što se dešavalo od 2010-2017, potpuno odsustvo ideja i kreativnosti, znači močvara. Hvala kosmosu, gotovo je. (Sklonite nam suze)
Ćuti, dobro je da je trajalo samo 7 godina.

Kod Britanaca je trajalo decenijama, i jedino sad ova organizacija može da ih izvuče.

Koliko je Lukin nastup naša pobeda, toliko je i sramota za britanski BBC da im mladi alternativni umetnici rade nastup jednu Srbiju, umesto da oni organizuju "Song for Eurovision" :LOL:

Nasa estrada je tako glasno glupa...
Topalko koji zahteva od RTS-a da nam svima objasni sta je poenta pesme lol, ae bre lice, pokri se po usima
Milica Todorovic koja kaze da su se takmicili sve sami cudaci, a favorit joj bio "neki melez" Dzipsii.
Sto se doticni ne prijave kad vec komentarisu

Je l Uros Markovic novi sef delegacije? Posto vidim da je on sad glavni urednik PZE sto je Anja bila ranije.

Back