O da, i Konstraktu su optuzivali za nekakav ''satanizam'' i ''okult'', ali Luki je otezavajuca okolnost to sto je gej.Pozdrav i dobrodošao/la.
Ne vidim zašto bi to radio, kao da je ovo prvi put da se naš predstavnik pljuje na sav glas. Nije ni meni bio glavni favorit, ali svakako ću ga podržati na ESC.
Ne znamo mi da li je on gej
Imam neki osjećaj da se nije šalio hihi, ali je svakako nebitno šta jeNe znamo mi da li se on salio kad je to izjavio
Momak neka samo popravi, tj. pojaca malo glas i oni oko njega neka srede nastup i bice jos bolje.Imam neki osjećaj da se nije šalio hihi, ali je svakako nebitno šta je
Mozda je stvarno gei a mozda i glumi kao grupa t. A. T. u.Ne znamo mi da li je on gej
To je to.Imam neki osjećaj da se nije šalio hihi, ali je svakako nebitno šta je
Izgleda da si usamljen u tom mišljenju da je to besmislen tejk, pošto su se kasnije svi složili da je na Evroviziji sve moguće, osim možda dve osobe. Nešto drugo je ovde problem, ali moj definitivno nije.
Eto to je bilo aktuelno na Svetskom 2022, sve same rekla-kazala price. I Zadruga logicno. A kad je ESC u pitanju, obavezno se pljuje, a posle se obavezno i gleda.Omiljena tema o ex yu državama je ko se s kim jebe. Nivo prekoplotne babetine nikad umrijeti neće.