rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pozdrav i dobrodošao/la. :D

Ne vidim zašto bi to radio, kao da je ovo prvi put da se naš predstavnik pljuje na sav glas. Nije ni meni bio glavni favorit, ali svakako ću ga podržati na ESC.

Pozdrav i dobrodošao/la. :D

Ne vidim zašto bi to radio, kao da je ovo prvi put da se naš predstavnik pljuje na sav glas. Nije ni meni bio glavni favorit, ali svakako ću ga podržati na ESC.
O da, i Konstraktu su optuzivali za nekakav ''satanizam'' i ''okult'', ali Luki je otezavajuca okolnost to sto je gej.

Pa me brine da populisti iz RTS-a i celog rezima ne pokleknu pod pritiscima mase da Luka i njegova pesma budu zamenjeni.

Ne znamo mi da li je on gej
img_20230307_170530-jpg.4986

Bukvalno iščupan snimak sa Leom od ranije gde je to rekao kao foru, a ovi naravno bukvalizovali i dramatizovali naslov. Potpuno je nebitno da li je fora bila fora na stvarno stanje ili ne, kružio je i isečak iz nekog Vojaževog lajva na mrežama gde je sa smrtno ozbiljnom facom rekao "ja sam gej, stvarno" lol

Ma pusti spekulacije samo gledaju kako da ga satanizuju jer mrze tudji uspeh

Cini mi se da je hejt prosecnog komentatora blica i srpskog telegrafa po obimu slican hejtu prema Konstrakti, samo ne znam hoce li se konvertovati u odusevljenje, samo podrsku ili ravnodusnost. S tim da vidim da je odusevljenje stranaca vece nego kod Konstrakte.

Videcemo, bice zanimljivo pratiti ovo ESC putovanje.

Izgleda da si usamljen u tom mišljenju da je to besmislen tejk, pošto su se kasnije svi složili da je na Evroviziji sve moguće, osim možda dve osobe. Nešto drugo je ovde problem, ali moj definitivno nije.

Nije besmislen stav da je na Evroviziji sve moguće, besmislen je (i uvredljiv) stav da ti racionalno razmišljaš, a drugi iracionalno žele. To sam i napisao u izvornom postu.

Izvinjenje forumašima što su sve ovo čitali.
Moderacija neka obriše šta misli da treba.

Haha. Ja nikad nisam rekao da sam ja racionalan, a drugi iracionalni.

Omiljena tema o ex yu državama je ko se s kim jebe. Nivo prekoplotne babetine nikad umrijeti neće.
Eto to je bilo aktuelno na Svetskom 2022, sve same rekla-kazala price. I Zadruga logicno. A kad je ESC u pitanju, obavezno se pljuje, a posle se obavezno i gleda.

Joj kad se setim Svetskog, ko je spavao sa čijom ženom ahahahah

Back