rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Bio je i na K1 kod Boška i one crnokose.
Toliko su pljuvali PZE (kako nema više muzike ni melodije...), da mi se posle nije gledalo ni uključenje Let 3 u tu emisiju...

Kakav portal takva i “umetnica” koja im daje intervju. Sto se tice “pevaju u svojoj sobi i koji mogu da drže samo koncerte na ulici. Zašto su svi oni prošli u finale, kako ne bi bili konkurencija lošoj pesmi koja je pobedila”.

I Maneskin su poceli karijeru na ulici da bi sakupili novac za studio. Pa i George Michael je bio street muzicar.

Samo Maja Nikolic karijeru pravi kao komentator Zadruge 😂🤯

Bio je i na K1 kod Boška i one crnokose.
Toliko su pljuvali PZE (kako nema više muzike ni melodije...), da mi se posle nije gledalo ni uključenje Let 3 u tu emisiju...
Danas je bio Princ. Čini mi se iz svega što je bio izjavio da ni on nije zadovoljan celokupnim utiskom, i da ga malo pogađa što zbog žirija nije uspeo da izbori prvu poziciju. A malo su doduše i Boško i Aleksandra dolivali ulje na vatru, te kako ovo, te kako ono, te kako pesme treba da budu pevljive, te koliko mu je malo falilo, Boško je baš napomenuo da nije ovoga-onoga, ti bi bio prvi

Toliko su pljuvali PZE (kako nema više muzike ni melodije...)
te kako pesme treba da budu pevljive

E pametnice naše, pitam se što to nisu smeli za Konstraktu da kažu xixi
(pevljiv je Konstraktin refren ali jako bazično, ali svakako da ni njena pesma nije spadala u tu ekstra melodičnost koju oni kao očekuju)

Sramota za Zeljka, kao poznatog homoseksualca i evrovizijskog pevaca , da dozvoljava da se njegova televizija tako ophodi prema nacionalnom izboru i Luki...

Da nije to možda do šefa im? 🤔

Nick Jonas Wow GIF by Jonas Brothers

E pametnice naše, pitam se što to nisu smeli za Konstraktu da kažu xixi
(pevljiv je Konstraktin refren ali jako bazično, ali svakako da ni njena pesma nije spadala u tu ekstra melodičnost koju oni kao očekuju)
Ipak nije u redu!
Luka tamo ide da predstavlja sve nas, i bilo bi lepo da su Luki dali neki minimum podrške da mu žele sve najbolje u Liverpulu (što je izgovorio sam Stefan, ali oni nisu)...

Luka jeste predstavnik Srbije ❤️

Slazem se. Ipak je i ovo narod zeleo, bez obzira sto nije dobio 12p od publike (par glasova manje).

Bi li mogao neko da mi objasni zašto se crvenimo na kladionicama? Jedva smo držali to 14. mesto, sad smo pali na 15. zbog onog kretena Edgara.

Back