237. FSC - Women's Day

Propustam.
Sto se mene tice bilo bi lepo da budem u TOP 10, ali mislim da je realno da budem od 8-12. mesta.
Sto se tice pobednice, zaista ne znam ko bi mogao pobediti. Po meni tu ima vise pesama koje to zasluzuju i stvarno bih voleo da u vrhu bude mala razlika.

Pa trebao bih ja da budem pobednik, zaslužio sam vala sa kakvim ste me sve pesmetinama šutiradali.

Propustam.
Sto se mene tice bilo bi lepo da budem u TOP 10, ali mislim da je realno da budem od 8-12. mesta.
Sto se tice pobednice, zaista ne znam ko bi mogao pobediti. Po meni tu ima vise pesama koje to zasluzuju i stvarno bih voleo da u vrhu bude mala razlika.
Ne mozes.2x za redom u top2 Tinte

Ih, ne trazim 2. mesto, samo da se usunjam u TOP 10 zbog LU. Sve za LU. :ROFLMAO: I podrzavam Endregu oko nagradjivanja sa jednim poenom sve finaliste.
Pa trebao bih ja da budem pobednik, zaslužio sam vala sa kakvim ste me sve pesmetinama šutiradali.
Ne, ukoliko sam ti lepo pohvalio pesmu. Zao mi je ako je tako.

Upravo poslati glasovi. Bogami, kod mene je slicna situacija kao i kod sparkle. Oko 15 pesama mi je zasluzilo bodove i to dobre. Od finalista, samo jedna pesma mi zaista nije legla a ovako generalno je bas dobra selekcija.

Jedan od najjacih FSCova do sada, bez dileme. Neke pesme koje su dobile sitne bodove bi na slabijem izdanju dobile daleko vise. Svaka cast svima, zaista.

Ljudi kod mene ni manje ni više 16 pesama za glasove 😂 Prvo što se danima ne mogu organizovati da slušam , kasnim.. još sam se premišljao haos oko glasova! Svaka čast za pesme baš jako izdanje

Trenutno sam toliko umoran da ne mogu da odgovaram na ove prozivke, ali vidimo se na finalnoj ceremoniji ;)
Tired Donald Duck GIF by Mickey Mouse

Dobija Disciplina, ako se ne varam?
Tako kažu.. 👍

Evo spiska finalista za pogađanje
Anhel
Destry94
Djole89
dodo
Endrega
euronik
Filhy
Leo Cezar
Marko
McSteamy
MilosFB
Milos-S
Petar
Pokahontas
Replay
Ro97
Sparkle
Stole
Tinte
Vax'ildan
zeleni

Ja ne bih mogao da se bavim pogađanjima, ali mogu samo da kažem da se slažem sa Endregom da meni ovo izdanje, kao ni prethodno, nije leglo. Imamo previše modernih pop pesama na engleskom koje nisu baš moj fah, istina sa uglavnom jako dobrim vokalima i sve je to onako korektno, ali skoro ništa raznoliko, ništa specialno i gotovo ništa mi se ne izdvaja. :rolleyes:
U ovakvoj konkurenciji meni iskreno deluje da Lena ima fine šanse da napravi još jednu FSC pobedu.
Srećno svima!

Evo me. Zadnja tri dana sam izvan svega, u velikim problemima. Molim organizatora da mi dopusti dodatnih 15 minuta da ispoštujem organizaciju.
Uskoro ću poslati glasove.

Back