Offtopic

Karla bi imala nekoliko miliona (optimistična procena) i onda bi je bolelo što nema nekoliko desetina miliona i vrv bi kupovala. Na Spotify ne bi smela da kači bukvalno jer nema kupovine.

Ne znam što je kod nas Spotify u zaplećku, mnogi nisu ni čuli za njega lol

Ma nema zvezde dok ti deca ne vriste u publici. Tako smo mi vristali na Zeljka lol

Ove pevaljke su plasticne babe, njih i tu estetiku je vreme pregazilo i to mladi vise nece da slusaju.

Postovace se kao Vesna Zmijanac sto se poštuje ali novih hitova ona nema decenijama.

A ljudi od 40-50 godina nece da idu da vriste u fan pitu na Daru i Seku.

Kako neće??? Idu i stariji da vrište kod Cece, pa moja baba pokojna je išla da vrišti Miloševiću npr.

Ma ides kao na Madonu da vidis plasticnu babu na staru slavu ali muzicki je irelevantna.

Nema hitova vise, ne postavlja trendove, ne donosi novi stil.

Njeni spotovi i albumi su nekada bili cultural reset sad sluzi kao muzej vostanih figura.

To je tako, evo mnogi rodjeni od 2005. i kasnije u rodnom SADu ni ne znaju ko je Madona.

Mada tu je donekle kriva i pesma American Life sa kojom je zaradila dozivotnu zabranu emitovanja njenih pesama po radio stanicama u SADu.

Dobro to da, ali i ti mlađi donose novi stil samo tim klincima, ko od nas metuzalema sluša Nuccija npr? A nas metuzalema je daleko više nego gen Z

Ne volim ni ja ovo što priča omikron, ali je istina lol

Ovde se u suštini diskutuje o dva zla, a ovo što slušaju gen z mi je manje zlo jer je modernije.

A gen z ima neretko i pesme koje stvarno kidaju produkcijski.

Ne volim ni ja ovo što priča omikron, ali je istina lol
Pa mislim podseca nas da starimo. Dosta sada popularih pevaca mladje od nas lol

Vecina ovih u TOP 5 na PZE mladje od mene a nekada sam Zeljka gledao kao da mi je tata lol

Koje je godiste Princ od Vranja?

EDIT: Dobro eto on je stariji od mene lol I Luke Black. Aj bar nesto.

Kad je Ana Nikolic od onakve ribetine postala raspala ispicutura, onda je sve jasno kakvo je vreme doslo.
MC0xMDYwLmpwZWc.jpeg

Ana-nikolic-printscreen.jpg

Jeste mnoge vreme pregazilo. Mada, koliko god da nisam naklonjen Ceci ona ipak ima zilion hitova, samim tim kontam da se i ne trpa sada da snima nego zarađuje na mufte kako voli.
Brena se snašla, reklamira čarape, postala butikarka kako je htela, para ima jer svakako je cicija ceo život.
Ana Nikolić je cancel kod mene.
D. Mirković mislim da je ona uticala na mnoge pevaljke da se trude da zvuče kao ona, al žena glat otpeva 4 sata koncerta istim intenzitetom. No, ni ja je ne slušam što bi drugi, možda na nekom sajmu poljoprivrede.
I da dodam za JK, mnogo me smara i vidi se da je pucaju kompleksi više nego ikad.

• Like
Reactions: FFM
Jedino sam Draganu imao prilike slusati uzivo, znaci zena ubode u tonalitet skroz na skroz. Kao na CDu sto se kaze, uz to uvek pomera obezbedjenje jer hoce da se spusti u publiku i slika s narodom. Zena znaci bas pravi dobru atmosferu. Ona jeste nenametljiva, to se videlo sve vreme, ali zbog Cece i Arkana je znalo to i da joj se obije o glavu. Ali dobro, ako ona prasta Ceci sve to onda u redu, njihova stvar.

Brena je oduvek ko Sasa Popovic imala vijugu da mlati pare.

Dok Ceki... Od nje priznajem samo diskografiju od 1988. do 1991. odn. pre Arkana.

A Karleusa neka izda taj album vec jednom, 2 godine ga najavljuje i nikako da ga izda. Jos je 11 godina proslo od zadnjeg njenog albuma.

Ana Nikolic je sama kriva sto se samounistila, nema nazad.

Bila je Ana danas kod Sanje Marinković, niko nije mogao doći do reči od njenih nebuloza. Mislim da je bila i pijana, sedela je ko povopije ispred radnje na uglu.

Back