Offtopic

Milos-S

Urednik foruma
Staff member
Global Moderator
OGAE član
Joined
2 Feb 2022
Messages
1,226
Points
118
Opšta tema gde ćemo pisati o stvarima koje nisu vezane ni za jednu konkretnu temu. Jedina tema gde možemo offtopicovati do mile volje (kako i naslov sugeriše) :cool:
 
pa ček jel ovo samo fotošop ili je nešto stvarno radila sa licem ... :ROFLMAO:

mislim čemu ovakav fotošop kad odudara od svake relanosti
 
Vjerojatno je samo kupila pro features na FaceApp-u i zaigrala se malo. Ionako joj karijera ne postoji pa ima vremena da se igra
 
Vjerojatno je samo kupila pro features na FaceApp-u i zaigrala se malo. Ionako joj karijera ne postoji pa ima vremena da se igra
Ona je karijaeru izgradila više nego mnogi na prostoru ex yu ..može da kupi pola estrade doslovno.
Sad može da se zeza i ne radi ,..pa da radi ....kad god i šta god joj padne na pamet. A hitova je napravila,ono pa ne zna se , pola ih je bilo da se ne skidaju mesecima gde god da se puštaju ... pa tako i u Hrvatskoj.

Tako da je Darka pojam u estradi za većinu na Balkanu i što se tiče uspeha i kako se taj posao radi. Može i da im predaje. .
 
Uh što sam danas jeo dobru sarmu i domaća kobaja ljutkasta ...
hmmmmm rapsodija ukusa i mirisa ....

Hajde da čujemo šta forumaši i forumašice najviše vole da jedu ?
 
Apsolutno je nepoželjna i neprihvatljiva anntiruska histerija u srpskom etru.

Kada su našu zemlju besomučno boboradovali i bacali osiromašeni uranijum nad nekom područjima posebno na Kosovu kao i na području BiH i RS onda nije bilo međunrdosnog prava, sve je rađeno mimo UN. ma to se bahatilo kako je htelo u radilo šta je htelo.

Sada su su zločinci setili da postoji međunardono pravo. i da neko krši to isto pravo. haha licemeri

Sada kada Ruska Federacija primenjue iste aršine, ovde su neki u histeriji i u čudu žale Ukrajinski režim koji je u osnovi onaj koji je bio na strani fašista u WW2 ratu. Baštini isključivo anturusku politiku. E pa neće ići.

Uostalom 12 miliona Rusa živi u Ukrajini i to je njihova zemlja. Još oko 10 miliona je proruski orjentisano,govori isključivo ruski.
Ukrajinski jezik se koristi u 5 oblasti na zapadu i u još 3 oblasti mešano sa ruskim. Faktički su manji deo te Ukrajine.

Zbilja sam zaprepešaćen nivoom bezobrazluka i drskosti da neki Srbi (sva sreća pa vas je beznačajno malo takvih ) imaju ovakav stav.... i da ne kapuraju stvari šta to sve znači za nas i našu zemlju. Gde oni žive i kao će stvari da se odvijaju kad dođe to sve ovde. Ili ti isti misle da će provesti svoje živote a da ih neče dokačiti ni jedan rat. Pa to je nemoguće. To se nikad nikom nije ddesilo.

Za susede me ne zanima uopšte jer oni se nama nikad nisu našli kada je trebalo, naprotv, i mi ćemo u onom što sledi biti na dve strane. To je jasno.
A da se ovde ponašaju neki Srbi kako se ponašaju e pa to je DNO DNA.

i uostalom šta kaog briga koji će režim sediti u Kijevu. Kada su onaj legalni i legitimni srušili pod okriljem CIA-e , to je bilo uredu? Zašto?
Sadće sediti proruski režim. Pa volite Ukrajinu. Ko vam brani.
 
Last edited:
A što bi neki hteli da svi razmišljaju isto ? ili onako kako oni misle....

Inače ovde viđam i mnogo bolesnije postove pa ne pozivam na brisanje istih, a ovo je offtopic tema.

Ne vidim da može da se desi da svi isto razmišljaju i da su svi osetljivi na iste stvari.

Umesto što spamate temu o UKR i escu svako može d aiznese svoj stav ovde.

A to što se neko ne slaže uvezi te teme samnom zbilja je nebitno. Nije ni nužno niti je za očekivati.

Niisam ovde da bi se nekom svideo i mislio što drugi misli, nego da iznesem svoj stav na teme a da zbilja niko nije ovde ni prozvan niti uvređen.

Ako se neko sam pronalazi u nečem žalim situaciju. Forum je za diskusiju.
 
Last edited:
@Turbo_ESChaler
Mislim da si taj svoj stav ponovio dovoljan broj puta u ukrajinskoj temi na forumu, čak i pre početka sukoba... u ovoj situaciji, kada ljudi ginu to je vrlo neumesno.
A ako već treba da kažem nešto o tome, da, smatram da nije normalno priželjkivati i sa tolikim uživanjem to posmatrati. Zapravo ostavljaš utisak da se raduješ zbog trenutne situacije.
Svoje zadovoljstvo opravdavaš time što je NATO bombardovao Jugoslaviju i niko se nije tada bunio, niko se nije pozivao na međunarodno pravo i sl. A je l' Ukrajina odgovorna za to? Jesu nas oni bombardovali? Ne, nisu. Naprotiv. Bili su među retkima koji su to osudili.
Čime su oni to zaslužili? Zbog toga što žele da kao suverena države sami donese odluke vezane za EU, NATO ili bilo šta drugo? Zato što neće da budu ruska pokrajina?
Iskreno, ne razumem takav način razmišljanja, ali kao što si rekao - svako ima pravo na stav (ma kakav on bio).
 
Srbija sa Kosovom na CNN-u :)

VIdqEkB.jpg
 
Evo ga krenulo je polako:

https://eurovoix.com/2022/02/24/citi-zeni-ebu-russia-participation-eurovision-2022/

Baltičke zemlje neće učestvovati 100% ukoliko Rusija bude učestvovala...

Sve ok sa saopštenjem, ali ne znam odakle se tačno nameće da će baltičke zemlje otkazati učešće ako se Rusiji isto ne zabrani?
Mislim, narednih dana ćemo (kao i u prethodnom danu) pre svega da imamo gomiletinu tih deeply concerned reakcija iz cele EU i na svim njenim nivoima, ali to što neko apeluje i poziva na ovo ili ono ne znači da se iz protesta neće pojaviti na ESC ako na istom bude i Rusija.

Naravno da Evroviziji kao takvoj nije strano da u nekoj meri bude poligon za politička nadseravanja, al nikad se nije urušila u toj meri da sad maltene ceo jedan region Evrope ne učestvuje na istoj zbog bilo kakvog sukoba.

Ako ništa, pacifizam i opšteevropsko zajedništvo je u korenima Evrovizije kao ideje. To je tip manifestacije kao i Olimpijske igre, da se održava u što punijem kapacitetu sve i da je Treći svetski rat u toku, i da se što bi rekla Zorja "peva nad svim mukama".
I svakako, niko ne može tako primećeno da pošalje poruku i apel mira kao što to mogu umetnici, muzika i zabava.
Ja pre mislim da će EBU i Evropa uopšte da igra na tu kartu da učestvuje što više zemalja pa da se zajedničkim snagama pamfletira i poziva na solidarnost sa ukrajinskim narodom.
 
Ne znam da li znaš da su Litvanija i Moldavija proglasile vanredno stanje na celoj teritoriji zemlje i da se očekuje reka izbeglica u tako malim zemljama..da li ste vi svesni šta sve ovo znači? Jel vi znate šta je rat? Ako je ikom do Evrovizije na pragu ovakve katastrofe, alal mu majka..
 
Pa slale su i ex-yu države (sem Srbije) predstavnike 90-ih u sred rata na svojim teritorijama. Niko ne potcenjuje rat, samo objektivno ne vidim zašto bi se zbog toga raspadala Evrovizija, koja ako ništa drugo upravo i može da služi apelovanju protiv rata i slanju poruke mira.
 
Ja trenutno ne mogu da mislim o tome zaista, iako sam bio spreman da idem u Torino, imam i avio kartu, ali toliko mi je muka trenutno ako mi veruješ da mi nije do života, a ne do festivala..
 
Pa okej, razumem, naravno. Svako normalan bar donekle ima lošu emotivnu reakciju na ovo.
Niti sam ja iz fazona omg ne zanima me ništa dajte mi Evroviziju po svaku cenu.

Pritom, postoji dovoljno velika mogućnost da će se vojni sukobi do maja, nadam se iskreno, i okončati. Svakako bi i tad ostale tenzije, ali bar bi se malo smirila situacija.

Ja razumem svaku varijantu, i da Rusija bude banovana, i da Ukrajina sama odluči da ne učestvuje, i da obe ipak učestvuju, razni su scenariji.
Ali iskreno, sumnjam da će situacija u Litvaniji, Moldaviji ili bilo kojoj ex-SSSR zemlji (osim naravno Ukrajine) postati toliko užasna i potrajati kao takva do maja pa da njihovi nacionalni emiteri neće hteti ili moći da se sastave da učestvuju na ESC ako se ista već održava (a lično i ne verujem da će biti skroz otkazana).
 
Back
Top