Stole
Ekspert
Sto si se onda pa ukljucivao?Iskljucio nakon glasova zirija, mislim sve se zna.
Sto si se onda pa ukljucivao?Iskljucio nakon glasova zirija, mislim sve se zna.
Ja pratim samo finale, nikad polufinalne veceri. A i hteo sam videti Markusa i Martinusa.Pa trebao si onda isključiti već prije dva tjedna![]()
Nisi trebao ni palitIskljucio nakon glasova zirija, mislim sve se zna.
Nada poslednja umire..Sto si se onda pa ukljucivao?
Nikad neću zaboraviti kad sam sa 9 godina išao slušati Afro-Dite na nastup, tetka je morala da me vodi, toliko sam plakao, plakao, hahah, jeziv sam bio, to nije bilo tada baš preporučljivo da idu mala deca, ali morala je..Afro-dite smeščina samo takva iako su tad uživo zvučale ko mačke pred parenje![]()
22hDo kad ovo traje inace? Bas volim sto sve rade ovako brzo.
Zbog blizanaca.Sto si se onda pa ukljucivao?
do 22hDo kad ovo traje inace? Bas volim sto sve rade ovako brzo.
Mrmi odmalena svetski putnikNikad neću zaboraviti kad sam sa 7 godina išao slušati Afro-Dite na nastup, tetka je morala da me vodi, toliko sam plakao, plakao, hahah, jeziv sam bio, to nije bilo tada baš preporučljivo da idu mala deca, ali morala je..![]()
Pričam ovo mesecima.Da li je ovakva propast Ukrajinke definitivno znak da se Evropa hladi od glasova iz sažaljenja, pitam se pitam.
Švedjani realno cesto imaju najbolji festival po pesmama,a i najbrži su bukvalno lepo u 20h cak krenu lepo ranije polufinale do 9 i nesto zavrse finale najkasnije u 22h nekad i ranije mislim,tako da milina je gledati a ne kao mi ili Italijani ne daj Boze po 7 sati im traje finale Portugalcima barem 4 sata ce trajati,inace taman kad Loreen pobedi sada prelazimo odmah u 22h na Portugal ko hoce i do 2h uzivanje u izboru Portugala haha
Hahaha tamo su živeli moja mama i tetka...ja sam provodio više tamo nego ovde.. Meni su poznatiji pevači iz Švedske iz tog vremena nego ovde.. Afro-Dite sam obožavao..Mrmi odmalena svetski putnik![]()