se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Afro-dite smeščina samo takva iako su tad uživo zvučale ko mačke pred parenje 🥵😍
Nikad neću zaboraviti kad sam sa 9 godina išao slušati Afro-Dite na nastup, tetka je morala da me vodi, toliko sam plakao, plakao, hahah, jeziv sam bio, to nije bilo tada baš preporučljivo da idu mala deca, ali morala je.. 🤭🤭

Nikad neću zaboraviti kad sam sa 7 godina išao slušati Afro-Dite na nastup, tetka je morala da me vodi, toliko sam plakao, plakao, hahah, jeziv sam bio, to nije bilo tada baš preporučljivo da idu mala deca, ali morala je.. 🤭🤭
Mrmi odmalena svetski putnik :)

• Haha
Reactions: Mrm
Švedjani realno cesto imaju najbolji festival po pesmama,a i najbrži su bukvalno lepo u 20h cak krenu lepo ranije polufinale do 9 i nesto zavrse finale najkasnije u 22h nekad i ranije mislim,tako da milina je gledati a ne kao mi ili Italijani ne daj Boze po 7 sati im traje finale Portugalcima barem 4 sata ce trajati,inace taman kad Loreen pobedi sada prelazimo odmah u 22h na Portugal ko hoce i do 2h uzivanje u izboru Portugala haha

Mrmi odmalena svetski putnik :)
Hahaha tamo su živeli moja mama i tetka...ja sam provodio više tamo nego ovde.. Meni su poznatiji pevači iz Švedske iz tog vremena nego ovde.. Afro-Dite sam obožavao.. 😁

Ne znam ove pesme od 2011/12 nadam se da ce pevati dani dansu

Danny je morao da ode na ESC, šteta, imao je odlične pesme svaki put.

Back