rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pevačica Zlata Petrović nije krila, takođe, da joj Luka nije bio favorit.

- Volim muziku, različite žanrove, ali taj tvrdi zvuk, taj agresivni tehno, to meni ne prija, ne sviđa mi se to ništa.

🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Bojana Stamenov me je toliko razocarala ovim stavovima o ovogodisnjoj PZE i Luki da nema potrebe da se prijavljuje sledece godine. Pa ni njena BNL nije nikakvo umetnicno delo koje puca od kvaliteta, vec tres pesma koju je ona uspela da izdigne vrhunskim glasom i energijom.

Ali Era Ojdanic 🤣
Sa druge strane, pevač Era Ojdanić je priznao da mu je ova numera nejasna.

- Čudi me. Iz matice narodnjaka, Čačana, isplivao je takav jedan lik. Kome da peva u Prislonici tamo na engleskom?! Čačak, Valjevo, tamo čista Šumadija, čak nisu ni moji Užičani koliko su Čačani u tom melosu narodne muzike. Ali dobro, neka proba. Naš je, kakav je - takav je, podržaćemo ga!

- Sedim baš sa dve drugarice, koleginice, ozbiljni muzičari, školovani i baš komentarišemo, kako bih rekla, intelektualno tu celu priču, gde ne možemo da nađemo ništa što je inteligentno
Zvuči kao početak nekog vica lol

Pritom, narodnjaci su bar iskreniji i simpatičniji s tim izjavama, nemaju kalkulaciju nikakvu pa lupe tako ali čini mi se bez neke zle krvi.

Ali ovi Čkolovani pop izvođači više stvarno, ima nas i na ovom forumu nemali broj akademski obrazovanih, još uglavnom anonimno komentarišemo, pa ne pamtim da sam nekad video taj "ja kao neko ko" otrovni i nabeđeni stav.

Mislim i da je problem što se PZE od strane mnogih takvih shvata kao neka godišnja plejada gde sad treba da se oda počast tim kvalitetnim izvođačima kojima se nigde drugde na muzičkom tržištu (osim na ponekim kulturica iventovima) ne odaje počast, pa sad eto treba na PZE.
Mislim da oni čak nisu ni zagrejani da idu na ESC koliko samo žele da im se malo nahrani ego pred narodom na takvom nekom nacionalno bitnom muzičkom događaju. I to je okej ali za to treba da postoje drugi festivali sa takvom svrhom, a ne da se ovi petljaju u priču u kojoj je RTS konačno promenio ploču na bolje, a oni to ili ne mogu ili ne žele da shvate.

Ne kad sam video da Šijan komentariše, to je bio kraj, tu mi je pala roletna..to je već tužno.. 😖😭

Bojana Stamenov me je toliko razocarala ovim stavovima o ovogodisnjoj PZE i Luki da nema potrebe da se prijavljuje sledece godine. Pa ni njena BNL nije nikakvo umetnicno delo koje puca od kvaliteta, vec tres pesma koju je ona uspela da izdigne vrhunskim glasom i energijom.
Ma ona je uvek bila glupaca to se videlo i na Farmi.

Glupa koliko je teska.

Ali ako ima dobru pesmu slao bih je opet haha

Isto, London najmanja komplikacija jer tamo već živi, Tel Aviv mi ima dobru energiju za nas nekako (a eno i pesma je u Spotify Viral kod njih), Varšava bi bio jako inteligentan potez (može da im bude krivo što nisu poslali Janna pa da budu salty ali svakako ne mogu za Blanku ili protiv Luke da glasaju, može samo korist da bude), a ako nešto mora da se eliminiše mislim da može Madrid ili Barselona, biće dovoljno jedno od ta dva.

Šta je još u priči, Amsterdam?

Amsterdam, Madrid i Barselona
Može video uključenje u Amsterdam i u Madrid, slično kao što je imala Konstrakta prošle godine...

Tri su već dosta: to je sa sve putovanjem neka 4 dana po žurci, ukupno skoro dve nedelje odsustva...

Amsterdam je glavni, to treba da bude broj 1, to je glavni pre esc party.. Tu dolaze sa raznih strana..
Španija ne glasa u 1. polufinalu, Španiju otpisati potpuno..
Ima smisla.

U Amsterdamu je i fora što bi mogao da izvede "Amsterdam"...

Onda London, Varšava i Amsterdam, a video uključenje u Tel Aviv...

Back