Brainstorming o turneji prenesen delegaciji...
To je ona moja muškaračina!!!
Brainstorming o turneji prenesen delegaciji...
Srbi bi organizovali doček i Ramušu Haradinaju kad bi pod zastavom Srbije pobedio na dodeli OskaraNazalost kada bi Luka pobedio, ja njega ne mogu da vidim ispred skupstine na doceku…mislim da bi pola srbije pljuvalo ESC i samu pobedu, kako je “ovakva persona” danas dovoljna za pobedu na ESCu.
Nista vise ne moze da nas iznenadi. Teska mentalna bolesnica.Bolesnica Maja Nikolić ne prestaje da s*renda po Instagramu. Meni Luka prvi nije favorit ali brate pretera ga 1000 storija dnevno gde ga najstrašnije vređa pritom naravno uz potporu Saše Mirkovića i kompanije. Užas, dno dna!
Šta užasno prošli, Hurricane bile 9. u tvt, užasno nas je žiri patosirao, ne publika.
Reći će ljudi – mračna je i depresivna pesma. Jeste. Takva smo generacija. Letarginčna, mračna i depresivna. Tako nam je ostavljeno da nastavimo, tako nam je preneto. Uprkos tome, nastup je izuzetno optimističan – postoji izlaz! Postoji način da se iščupamo iz svega toga! A dokaz tome je i pobeda Luke Black-a na Pesmi za Evroviziju. Sve ostalo je dodatni splet okolnosti i sreće, šta god uradio u Liverpulu, Luka je već uradio mnogo za nas! Za našu generaciju! Pružio nam je osećaj pripadanja i ulio nadu da MOŽEMO. A to je, usaglasićemo se, neprocenjivo!
Sanja Vučić?Pa najjači hajp pre Konstry su imali Bojana i Željko.