rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Bolesnica Maja Nikolić ne prestaje da s*renda po Instagramu. Meni Luka prvi nije favorit ali brate pretera ga 1000 storija dnevno gde ga najstrašnije vređa pritom naravno uz potporu Saše Mirkovića i kompanije. Užas, dno dna!

Bolesnica Maja Nikolić ne prestaje da s*renda po Instagramu. Meni Luka prvi nije favorit ali brate pretera ga 1000 storija dnevno gde ga najstrašnije vređa pritom naravno uz potporu Saše Mirkovića i kompanije. Užas, dno dna!
Nista vise ne moze da nas iznenadi. Teska mentalna bolesnica.

Večeras sam na pub kvizu koji organiziram postavio ekipama ovu sliku kao asocijaciju uz hint Ovogodišnji predstavnik Srbije na Eurosongu. Od 11 ekipa, čak 9 ih je znalo, što me baš pozitivno iznenadilo 😁

ECF796A3-C759-48D9-96A8-5D111273F1D3.webp

Šta užasno prošli, Hurricane bile 9. u tvt, užasno nas je žiri patosirao, ne publika.
0LnaDPM.jpg

Britanski žiri u polufinalu 5 poena ... :love::love::love:

Lep tekst:
Reći će ljudi – mračna je i depresivna pesma. Jeste. Takva smo generacija. Letarginčna, mračna i depresivna. Tako nam je ostavljeno da nastavimo, tako nam je preneto. Uprkos tome, nastup je izuzetno optimističan – postoji izlaz! Postoji način da se iščupamo iz svega toga! A dokaz tome je i pobeda Luke Black-a na Pesmi za Evroviziju. Sve ostalo je dodatni splet okolnosti i sreće, šta god uradio u Liverpulu, Luka je već uradio mnogo za nas! Za našu generaciju! Pružio nam je osećaj pripadanja i ulio nadu da MOŽEMO. A to je, usaglasićemo se, neprocenjivo!

https://pricejednevestice.wordpress...e-black-vratio-veru-u-sutra-nasoj-generaciji/

Pa mi generalno od Zeljka do Konstrakte smo bili nebitni, i nije se ocekivao neki dobar resuzultat od nasih predstavnika u tom periodu. Hurricane jesu bile nesto malo drugacije sto smo do tada slali , ali onaj genericni popic je naglasao jedan prosecan rezultat.

• Like
Reactions: FFM
Back