Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
To nije tacno, neki ljudi su imali 30k pregleda vise za dan, cak i vise od toga, a pre toga nista. Ne moze to RTS da kontrolise.
Kao što rekoh, ako RTS kao vlasnik kanala ne odobri ne možeš da kupuješ preglede sem ako RTS odluči da uvede kanal bez ikakvih ograničenja (što sumnjam da su uradili, tj. nadam se da nisu).
Takođe, uvek se može proveriti da li neko promoviše na FB/Insta i bar preko svog kanala Chegi nije ulagao u oglase (što ne znači da nisu preko nečijeg drugog). A pritom su danas i objavili svoj spot za pesmu, tako da sumnjam da bi preterano mnogo ulagali u video sa RTSa.

Chegi bend ima 30+k pratilaca na Insta, preko 60k na FBu i oko 22k subscribera na YTu što se da proveriti za fazon 30 sekundi. Organski reach koji oni imaju kada postuju pesmu ne može da se meri sa većinom drugih učesnika koji fazon imaju privatne profile na instagramu, eventualno stavili Artist.

Mislim, boli mene uvo za Chegi bend, neka su živi i zdravi neće daleko dogurati sa ovom pesmom (188k pregleda za dve nedelje nije skoro ništa), nego samo da nam budu jasni koncepti oglašavanja pesama.

To važi samo za ESC, ne i za domaći izbor. Npr. Meridian nije menjao kvote otkako ih je postavio, ili neznatno. Gocu su samo isključili, nisu ni ubacili CHRGI, i pretežno im se sve zasniva na YouTube pregledima.
promenili su sićušno, dali su sari veću prednost

Kao što rekoh, ako RTS kao vlasnik kanala ne odobri ne možeš da kupuješ preglede sem ako RTS odluči da uvede kanal bez ikakvih ograničenja (što sumnjam da su uradili, tj. nadam se da nisu).
Takođe, uvek se može proveriti da li neko promoviše na FB/Insta i bar preko svog kanala Chegi nije ulagao u oglase (što ne znači da nisu preko nečijeg drugog). A pritom su danas i objavili svoj spot za pesmu, tako da sumnjam da bi preterano mnogo ulagali u video sa RTSa.

Chegi bend ima 30+k pratilaca na Insta, preko 60k na FBu i oko 22k subscribera na YTu što se da proveriti za fazon 30 sekundi. Organski reach koji oni imaju kada postuju pesmu ne može da se meri sa većinom drugih učesnika koji fazon imaju privatne profile na instagramu, eventualno stavili Artist.

Mislim, boli mene uvo za Chegi bend, neka su živi i zdravi neće daleko dogurati sa ovom pesmom (188k pregleda za dve nedelje nije skoro ništa), nego samo da nam budu jasni koncepti oglašavanja pesama.
A koliko Igor Simic ima pratilaca? Ne uklapa se, kada se pogleda lista jednostavno se ne uklapa. Vrv je kanal bez ogranicenja. Mislim na kraju krajeva, nije ni bitno. Taj koji ode da nas predstavlja je odraz naseg muzickog ukusa i bice kako bude, za ostale izvodjace- hvala sto su ucestvovali

U Jutarnjem programu predstavila se Mia, koja će nastupiti sa četiri plesača.

aLFUt9f.png

EguK6l0.png

Ovog jutra gostovao je i Aca Lukas, zajedno sa kompozitorom Sašom Nikolićem i ženskim kvartetom Krystal Kuartet iz Italije, koji će ga pratiti na scnei, zajedno sa solistom koja će biti sa njim napred.​

Y5V73Lr.png

eWKsW9K.png

niv4xLQ.png

P4Ay8UF.png

pm1mxau.png

Ne volim da sudim jer nemaju svi mogucnost za kvalitetne stvari. Ali mogle su barem peglu da nabave. Kao krave da su ih zvakale

Ne mogu da se naviknem na Petrov avatar :ROFLMAO:
ko je taj gospon i šta radi u evrovizijskom etru, evo pojma nemam...

Jao Bozeeee... Pa stvarno je mogla pegla makar malo da odradi svoje... Jos došle iz Italije gospodže...

Šta ako su to samo studentkinje italijanistike na Filološkom (neka Sarina šema nebitno) koje se samo pojavljuju za dnevnicu i lažno ih predstavljaju?
Mislim, tako nekako izgledaju 🤷‍♂️

Znači pukli su oko 21.000€ na 4 karte privatnim avionom. Čitao sam sinoć da je povratna karta do Beča privatnim avionom oko 7.000€, ovo je slična daljina.

Status
Not open for further replies.
Back