Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Poklanjam ti aleluja blagoslov za kraj... mislim ono važi haha

Od svih njih je samo Vukašin izgledao sigurno na sceni, ostali kao da su pali s Marsa. I Kaja je bila kako treba dok je ispevavala uaaaaaa aaaaa

Poklanjam ti aleluja blagoslov za kraj... mislim ono važi haha

Od svih njih je samo Vukašin izgledao sigurno na sceni, ostali kao da su pali s Marsa. I Kaja je bila kako treba dok je ispevavala uaaaaaa aaaaa
Ostavljam ti alelujaaa,blagoslov za kraaaj,ovo je moja stvar bejbee dalje ja idem saaam!
Jeer daljeee,daljee daljeeee moraam SAAAM!
Definitivno to cu slusati zauveek :love::love::love:

Meni je Kon imao nekog smisla u nastupu na Beoviziji. Onakav nastup je trebalo da bude i u Moskvi i obavezno francuska verzija koja je imala taj neki šansona šmek. Onaj nastup je bio silovanje mozga

Meni je Kon imao nekog smisla u nastupu na Beoviziji. Onakav nastup je trebalo da bude i u Moskvi i obavezno francuska verzija koja je imala taj neki šansona šmek. Onaj nastup je bio silovanje mozga
Njihova sama pojava i njega i Nikolića i onoliko dranje ne pevanje već dranje i falširanje je već nestvarno silovanje mozga i prostakluk i seljakluk bacanje mlade 10 metara u vis i popreko,da bi se dodvorili gasterbajterima,znači šta su hteli time postići,šta kao gastozi su mentoli pa će se naložiti na mladu i još zanimljivije bacanje mlade 10 metara hahaha,jako smešno da i kursadzije pozavide tim "forama"

Kaya je te godine bila baš ubeđena da ide na Evroviziju. Navodno je veoma teško prihvatila taj poraz. Meni je recimo Konov nastup u Moskvi bio ok. Izvukli su maksimum za tako jednu jadnu pesmicu.

Konova Cipela je manje više nešto poput "Baila el Chiki Chiki" ili ''Pokušaj'' od Lakija......... Barem sam ih ja tako doživeo. Nije katastrofa al više neka sprdnja na sceni.

Konova Cipela je manje više nešto poput "Baila el Chiki Chiki" ili ''Pokušaj'' od Lakija......... Barem sam ih ja tako doživeo. Nije katastrofa al više neka sprdnja na sceni.
Meni su i Kon i bakice iz Rusije nekako kao trol,barem sam ih ja tako doziveo,samo sto je u svakom smislu razlika izmedju bakica i KONJA nebo i zemlja. Recimo secam se kao juce da je bilo,usao sam u vest gde pise jasno i glasno: "Ova sjajne harizmaticne babuske ce predstavljati Rusiju na evrovziji", "One su oborile s nogu i slavile ispred Dime Bilana u Rusiji",ja usao onako iz interesovanja da cujem,bukvalno ali bukvalno vec prvi put sam rekao kada sam ovo moze cak i da pobedi,odmah mi je u usima ostala melodija,jako sam se smejao dok sam ih gledao cak i igrao i pevusio pesmu bukvalno cak i na tom jeziku odjednom,bilo mi je komično,čudno,bezvezno,catchy sve u isto vreme,ali nikako me nije ostavilo ravnodusnim,vec nakon prvog slusanja sam mogao njih zamisliti kao pobednike,Loreen je mislim malo posle toga bila izabrana ocekivano tih dana su obe zemlje birale,Loreen nisam gotivio nesto navijao sam logicno za Srbiju te godine,ali cenio sam pesmu Islanda secam se cak i glasao to je previse nisko proslo,ali Loreen sam zgotivio tek u polufinalu evrovzije,pre toga nisam bio fan te pesme niti je slusao nesto..

Ne spada Cipela među takve pesme, nije sprdnja. Doduše nije ni Pokušaj baš sprdnja, ne idu u isti koš sa Baila el Chiki Chiki. A posebno su interesantne verzije Cipele na drugim jezicima, naročito francuskom.

• Like
Reactions: Mrm
Ne spada Cipela među takve pesme, nije sprdnja. Doduše nije ni Pokušaj baš sprdnja, ne idu u isti koš sa Baila el Chiki Chiki. A posebno su interesantne verzije Cipele na drugim jezicima, naročito francuskom.
Pesma jeste cudna drugacija,ok i ima neki ritam moze biti i simpa dok gledas,ali mislim da je najveci problem makar ljudi u Srbiji sto svi gledaju njega i pesmu kroz prizmu namestanja,svi kada cuju te pesme se sete da je on imao 3 hiljade glasova a OT BEND skoro 30 hiljada glasova,pa se sete frke oko Ivane Selekov i Ane Nikolic na toj beovziji,pa se sete kumstva njegovog sa Joksimovicem i dobar je sa Biljom Krstic,dakle ta pesma i da je bolja,opet bi svi bili besni i razocarani jer smatraju(potpuno opravdano) da on nije zasluzeno pobedio,njega nije narod izabrao, i to ne da ga nije izabrao kao Luku 300 glasova razlike,nego 26 hiljada glasova covek dobio manje od OT Benda,to je bas velika razlika i dokaz da zaista Srbija nije zelela njega,a zvižduci su to pokazali bukvalno ovo je gore nego kod Rumunije 2019.godine zapravo tesko je verovatni da je išta gore od izbora u Rumuniji 2019.godine te Poljske 2023.godine..

Pa tačno je taj žiri išao logikom kao ovaj žiri ove godine u pf kad su gledali dA Li ImA pEsMe pa dali najviše poena za Stefana Shy.

Pesma Cipela je i produkcijski i aranžerski naravno ispred Blagoslov za kraj ali mi je i dalje blam da oni tako usko gledaju, kao da je radio festival

Pa tačno je taj žiri išao logikom kao ovaj žiri ove godine u pf kad su gledali dA Li ImA pEsMe pa dali najviše poena za Stefana Shy.

Pesma Cipela je i produkcijski i aranžerski naravno ispred Blagoslov za kraj ali mi je i dalje blam da oni tako usko gledaju, kao da je radio festival
Ohoo ljudii da li je moguće da još uvek govorimo o cipelii heej o jbnj cipeliiii,glupost na kvadrat odnosno glupost na kub bratee,uzas..
Pesma pravljena i radjena samo zbog gasterbajtera i to je svee to je i gluvom jasnoo: Moja stara cipela,pola sveta videla,gde god da stanem TU MI JE DOM..tamo pa vamo istok pa zapad,ma gde god stigao bio sam na svom..

Ohoo ljudii da li je moguće da još uvek govorimo o cipelii heej o jbnj cipeliiii,glupost na kvadrat odnosno glupost na kub bratee,uzas..
Pesma pravljena i radjena samo zbog gasterbajtera i to je svee to je i gluvom jasnoo: Moja stara cipela,pola sveta videla,gde god da stanem TU MI JE DOM..tamo pa vamo istok pa zapad,ma gde god stigao bio sam na svom..
7FQ03A.gif

Ot bend nije imao vanserijsku pesmu već je tada bio izuzetno popularan, aktuelan kao Moje 3 2013. Kon jeste imao značajno manje glasova ali dobio je stabilnih 7 poena, daleko više od petoplasirane kompozicije. Toliko je dobio i u polufinalu, a kako nije neko veliko ime kao izvođač, znači da se publici prilično dopala Cipela. Ljudi su tada više bili ljuti što im drugi favorit nije pobedio nego što im Cipela smetala kao pesma.

Back