https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_Sleep_Day@Ivan javljaj delegaciji![]()
Pametnica našaEvo novog intervjua
Sacuvacu 1 glas za Kaariju, od 15, eto. Ljubav.Ne dopada mi se ovakav spirit festivala i takmičenja, nije to pravi pristup, toliko kalkulisati, tu onda nema ljubavi prema pesmi, muzici, fetsivalskom programu..![]()
SVETI PATRIK!Danas je inače međunarodni dan spavanja, javljajte Luki![]()
Nece biti onlajn glasanja za nas vec sa RoW, i oni ce platiti putem platne kartice to.Pretpostavljam da će online glasanje biti kao na JESC-neograničeno , ali za 3 pesme. Mislim da je, za druge dve pesme,bitno ne glasati za pesme koje se spominju za Top 10 jer tako guramo konkurenciju za levu stranu tablice. U svakom slucaju glasam za Srbiju i Hrvatsku. Osim sto su naši, najviše mi se i svidjaju.Za treci glas čekam nastup. S obzirom, da se može više puta glasati, nameravam da treci glas svaki put dam drugoj zemlji.
I ona se upisuje u klub "propala pevacica".Bojana se od jedne suoer pozitivne i harizmatične cure pretvorila u ogorčenu babuskaru. Ne odnosi se to samo na ove njene poslednje izjave na ovu temu, već generalno. Valjda je svesna šta je ona pevala na toj istoj Evroviziji
Čekiraj ovo za Luku:ikone su stila