rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Kud uključiš Kurir TV; kakav cringe. Intervju sa Lukom i iznenađenje - botoksirani Mitar Mirić mu je uživo otpevao "Ne može nam niko ništa"

Ne dopada mi se ovakav spirit festivala i takmičenja, nije to pravi pristup, toliko kalkulisati, tu onda nema ljubavi prema pesmi, muzici, fetsivalskom programu.. :(
Sacuvacu 1 glas za Kaariju, od 15, eto. Ljubav.

• Like
Reactions: Mrm
Vidi se da je još oprezan po pitanju svoje buduće karijere, ali je dobar pomak već to što sada živi na relaciji London - Beograd, a ne samo u Londonu...
...i da planira da se ponovo poveže sa srpskom publikom...

Sad mu je jedinstvena prilika koju ne sme da propusti. Možda je to "ponovo" čak i suvišna reč, jer mnogi su tek sada čuli za njega. Trebalo bi da balansira između srpske i inostrane karijere, koja mu može biti daleko bolja od npr. pokušaja starog sastava Hurricane.

Danas je inače međunarodni dan spavanja, javljajte Luki 😆
SVETI PATRIK!

e72e51f2db7588c81eb2826bd20967ab.jpg

Intervju Bojane na K1 ima cak 41 lajka 😂.

Attachments

• 5BFABF94-608B-4D7C-8F98-95E71E7DFAA5.webp
    5BFABF94-608B-4D7C-8F98-95E71E7DFAA5.webp
    93.1 KB · Views: 15
Pretpostavljam da će online glasanje biti kao na JESC-neograničeno , ali za 3 pesme. Mislim da je, za druge dve pesme,bitno ne glasati za pesme koje se spominju za Top 10 jer tako guramo konkurenciju za levu stranu tablice. U svakom slucaju glasam za Srbiju i Hrvatsku. Osim sto su naši, najviše mi se i svidjaju.Za treci glas čekam nastup. S obzirom, da se može više puta glasati, nameravam da treci glas svaki put dam drugoj zemlji.
Nece biti onlajn glasanja za nas vec sa RoW, i oni ce platiti putem platne kartice to.

Bojana se od jedne suoer pozitivne i harizmatične cure pretvorila u ogorčenu babuskaru. Ne odnosi se to samo na ove njene poslednje izjave na ovu temu, već generalno. Valjda je svesna šta je ona pevala na toj istoj Evroviziji

Bojana se od jedne suoer pozitivne i harizmatične cure pretvorila u ogorčenu babuskaru. Ne odnosi se to samo na ove njene poslednje izjave na ovu temu, već generalno. Valjda je svesna šta je ona pevala na toj istoj Evroviziji
I ona se upisuje u klub "propala pevacica".

Pa ove godine će objaviti album, pa ne bi trebalo da upadne u tu grupu.

Ma nju je Mirković tamo poslao. Treba biti umeren u izjavama i naći način kako da iskažeš stav a nikog ne uvrediš, poput Konstrakte. A fino se i Luka sad snalazi, i Dzipsii tokom PZE je uspevao da se izbori sa novinarima iako je toliko mogućnosti oko njega da opletu, ali im nije dao povod za to.

Kako moze jednu zrelu “umetnicu” neko da posalje u Reality? Nije maloletna da ne moze da iskaze svoj stav. Zena peva covere. Meni bi bila odlicna za back vokale i to je to. Nije dovoljno imati glas. Nema pesme, nema x factor.

Pa verovatno se tako dogovorili, možda zbog finansija i onog koncerta u Sava centru nakon Evrovizije, ko zna... Nije ona imala previše izbora. Na kraju, i u rijalitiju se možeš predstaviti na fin način, iako uglavnom isplivaju loše osobine.

Pipi, kako nema X faktor? Harizmatičnija je od 70% domaće estrade.

Meni je ona bila jako simpaticna ranije, ali nikako mi nije imala x factor. Muzicari koji zaista imaju to nesto neopisivo privlace mase kao magnet. Pune koncerte, ikone su stila, prave trendove, imaju neduskutabilni kvalitet. Imam stotine primera kod nas i na inostranoj sceni ali ne bih mogla da kazem da je ovde rec o tom kvalitetu.

Back