rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

20 je maksimum.
Zavisi gde živiš i kakav je u kojoj zemlji životni standard.
Ljudima u Srbiji da kažu recimo cenu 149 dinara glas to bi bilo preskupo kao da si rekao cenu 1149 dinara..
A nekom Švajcarcu smejurija naravno..

Kao da to ne znam. Mi smo toliko "napredni" i sve mi je skroz jasno. Mnogim ljudima je i 40 dinara mnogo.

Kao da to ne znam. Mi smo toliko "napredni" i sve mi je skroz jasno. Mnogim ljudima je i 40 dinara mnogo.
Realno kod nas je jos i mentalitet problem razumes,kod nas cak i da se desi cudo da cene malo prestanu skakati svega a prosek penzija na primer ili plata u zemlji da skoci,opet bi i 40 dinara ljudima bilo uzas i rekli bii: "Ma bas cu cak i jednom godisnje baciti 40 dinara na neko tamo muzicko i politicko takmicenje tih 40 dinara ove godine gde bih bacio za celu godinu 40 dinara na tu glupost mogu pamentnije iskoristiti"
Inace licno sam ranije aktivniji bio slabo glasam na nasim beovzijama,ali i na evrovzijama sve su redje godine gde imam nekog favorita,ali recimo onih za mene zlatnih godina kada smo mi pobedili i narednih fazon 5 do 7 godina sam em pratio sa vise strasti takmicenje,a Boga mi vise sam i glasao i to za vise zemalja razlicitih i to nisam nesto za komsije ni glasao uglavnom za skandinavske i sovjetske bivše..
Medjutim ove godine ako se odlucim pući lovu to veče,definitivno ću prvi put u zivotu glasati za neku komšijsku državu iskreno..

Završeno je finale Zadruge 3.

Poslato je oko 19 miliona poruka po ceni od 36 dinara što iznosi blizu 700 miliona dinara ili 6 miliona evra.

Obožavaju ga inostrani fanovi, ali ga možda i više volimo mi "naši" koji smo od početka ostali opčinjeni pesmom...
Ima tu hipnotičku moć...

Verujem da je za njega glasalo manje ljudi nego za Princa, ali da su njegovi opčinjeni fanovi u većem procentu slali maksimalnih 20 glasova, baš zbog straha da drugih možda ima više...

Uzgred koji je maksimalan broj glasova na ESC?
(Verovatno je i poskupeo glas, to ima da bude ozbiljna cifra za dve večeri...)

:love:
Ta sam - 17 glasova za Luku i 3 za Dsipsija. Glasacu iz Italije, tamo je maksimum bio
5 glasa.

Da li je moguce? Srbija ima 7 miliona stanovnika.
Manje ima sada i to prilicno manje,bio je popis ove godine,budžili su too,ali realno to je valjda oko 6,6 miliona i to sa ljudima koji imaju kuce i stanove ovde pa su bili tu,ako racunamo zaista ko zivi u Srbiji(mnogi dodju na dan ili 2 kući godisnje) nas ima jos manje u Srbiji i tek će nas biti,jer je neuporedivo veća stopa mortaliteta nego nataliteta u našoj zemlji nazalost...

Glasacu iz Italije, tamo je maksimum bio
5 glasa.
To mi treba :love:

Sad sam videla da sam prošle godine poslala 5, ni ne znajući da je to bio maksimum...

Pogledala sam i nekoliko ovdašnjih članaka gde se govorilo o glasanju, davao broj za glasanje, ali nigde nisam našla taj podatak koliko može s jednog broja...

5 nije baš puno...

Znači sledi full bot varijanta među prijateljima, kolegama i rodbinom lol

Ali sto nas uvek stave na broj 3 lol

TRI PUTA PO NASKI JEEEE
Ove godine nas izgleda vole ovi iz EBu,ladno stavili Srbiju izmedju dve pesme koje su zapravo i medju top2 najlosije plasirane zemlje u naem polufinalu po sansama da udju u finale..

To mi treba :love:

Sad sam videla da sam prošle godine poslala 5, ni ne znajući da je to bio maksimum...

Pogledala sam i nekoliko ovdašnjih članaka gde se govorilo o glasanju, davao broj za glasanje, ali nigde nisam našla taj podatak koliko može s jednog broja...

5 nije baš puno...

Znači sledi full bot varijanta među prijateljima, kolegama i rodbinom lol
Ja sam poslala 4 sms-a, pa odoh na aplikaciju poslah jos 1, dobila video poruku zahvalnicu Konstrakte koja mase rukama kao u koreo, pa se prebacila na vpn u neku Eu zemlju i poslala 1, ali me provalili nisu mi primili glas. Verovatno to ipak moze sa dva mobilna, sa tim da se aplikacija koristi samo za tu zemlju. Da li neko zna? Molim pomoc strucnjaka.

Ali 3. redni broj nastupa, po treći put u zadnjih 5,6 godina... nije baš fer...! Ali opet ok, makar ćemo povećati procenat kvalifikacije u finale sa tog broja...!

Back