Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Na stranu ova sva pasivno agresivna ga]anaj govnima, ja se u stvari najviše radujem da vidim Mariju Mikić na sceni 🥰
Mislim, zaintrigiran sam i sa svima ovima koje stalno pominjemo, ali nekako baš jedva čekam da vidim Mariju kako izvodi ovu pesmu. Ne zanimaju me efekti, plesači i slična čuda, bukvalno samo ovo njeno preslatko lice kako se izražava uz ovu pesmu.

"Kad smo još prošle godine javili da ćemo se prijaviti, gospođa glavna i odgovorna ili neodgovorna urednica, kako hoćete, Olivera Kovačević rekla je: 'Može samo preko mene mrtve da ode Aca Lukas'.

Teta Olja ovo nikad ne bi izgovorila! 😇

Olivera kraljica!!!

z5gOpdS.gif

Žiri je nezavistan, pa možda dobije i 12, ako bude dobar performans. Saznaćemo uskoro...

Glasajte dok nije dockan. Imate puna 24h da pošaljete glasove. Veoma je uzbudljivo glasanje i neizvesno, kako na vrhu, tako i na začelju tabele. 😱

Evo i saopštenja

RTS: Iznenađeni smo uvredama i optužbama tima Ace Lukasa​

Radio-televizija Srbije povodom konferencije za novinare učesnika na "Pesmi za Evroviziju '22" Aleksandra Vuksanovića i njegovog stručnog tima, saopštava da je neprijatno iznenađena lavinom uvreda, neutemeljenih optužbi, insinuacija i unižavanja ugleda naše kuće.

Kao dobar domaćin pružićemo svim izvođačima jednake uslove, a o pobedniku će odlučivati nezavisni i stručni žiri, kao i publika.
Možda to nekima nije po volji, možda su neki navikli da rade drugačije, možda upravo onako kako bez ikakvih dokaza i osnove optužuju druge da to rade.
Zbog dobre atmosfere koja vlada u organizaciji i među takmičarima na "Pesmi za Evroviziju '22" nećemo odgovarati nikome lošim tonom. Sve tvrdnje iznete protiv RTS-a pomenuti učesnici imaće priliku da dokazuju u instituciji u kojoj se utvrđuju činjenice.
Radio-televizija Srbije će i pored svega organizovati ovo takmičenje na najvišem nivou na ponos svih građana Srbije.
Svim učesnicima želimo mnogo uspeha na našoj "Pesmi za Evroviziju '22" i puno radosti zbog učešća i saradnje sa RTS-om.

Izvor: RTS
Davno sam napisao da će se voditi bitka između dva lobija koji imaju podršku u vladi.
Sudeći po ovom saopštenju, naslućujem koji lobi je prevladao.

Davno sam napisao da će se voditi bitka između dva lobija koji imaju podršku u vladi.
Sudeći po ovom saopštenju, naslućujem koji lobi je prevladao.
Hoćete da kažete da je lobi jači od javnog servisa? 🥺

Status
Not open for further replies.
Back