Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Znači, žiri stvarno ima samo jedan zadatak.

Isto tako me malo strah večerašnjeg AmiG-ja jer kao da gledam da će naši ljudi poletjeti da prenose strancima iole kontroverzne izjave učesnika večerašnjih, a ovi jedva dočekali. Ako i kažu da smatraju da politika ne treba da bude dio ESC-a, naravno da će se prenijeti kao da podržavaju Rusiju u ovoj situaciji. Standard.

Žalosno je što uopšte postoji šansa da nam ovo bude delegacija.
Šta sam ja ovo sada video, zašto sam uopšte kliknuo i kuda idu ljudi kao ja.

Married At First Sight Lol GIF by Lifetime

Čovek pravosnažno osuđivan za krivično delo nasilje u porodice (najpre je po sopstvenom priznanju prebio svoju tadašnju suprugu, a kasnije to relativizovao) bi da nam učini čast i predstavlja našu zemlju pred svetom.
Divan i dirljiv gest patriotizma.

"Doveli smo devojke iz Italije. Napravili smo dobre standarde za naš nastup. Imamo želju da pobedimo i da odemo da predstavljamo Srbiju. To je želja svakog građanina ove zemlje. Konkurs je bio javni i mi smo se kandidovali, prošli smo i sad pokušavaju da nam podmetnu pred nastup. Prvo je stigla tužba, pa sad klavir ne mogu da podignu..."

"Kad smo još prošle godine javili da ćemo se prijaviti, gospođa glavna i odgovorna ili neodgovorna urednica, kako hoćete, Olivera Kovačević rekla je: 'Može samo preko mene mrtve da ode Aca Lukas'.

Teta Olja ovo nikad ne bi izgovorila! 😇

Status
Not open for further replies.
Back