Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Iz ZG potvrdili da je In corpore sano verzija u spotu dorađena. Kakav sam sluhista. :D
Da mada nije ništa preterano, bukvalno bekovi zvuče malo drugačije, i generalno ceo instrumental ima malo više ono generic eha i odjeka. Bolje je svakako, al nit je to bila marginalna pesma s prvobitnom verzijom, nit je sad odjednom kandidat za drugo mesto.

• Like
Reactions: FFM
Ja mislim da prvenstveno treba dobro da prođe na PZE, to bi već bio uspeh za takvu pesmu.

Verujem da većina ovde misli da Lukas nema šanse da pobedi, ali opet ne treba sasvim isključiti i tu mogućnost.
Televoting uzima bar 10 poena, a žiri ne možemo da znamo kako će glasati. Ako ne budu potkupljeni, on nema nikakve šanse.

Micy Pavlović otkrila da su joj Sara i Angellina favoriti, misli da Sara pobeđuje, a kada bi se ona prijavila na takmičenje to bi zahtevalo ozbiljan pristup i posvećenost.

Za mene je Lukas u principu Neda Ukraden ove godine po većini parametara. Taman je razlika što je ona u svoj prilog imala hitičniju pesmu (od njegove) koja je kao takva izazivala neku naklonost publike, a on ima svoja šepurenja i muljanja i to neko PR divljanje. Ima pesmu koja je okej ali koja zapravo nije zavredila ne znam koliku pažnju u kontekstu PZE. Imam osećaj da će se u konačnici svesti na slično kao Neda 2020.

CHEGI i Braća Bluz Bend objavili spot za "Devojku sa plamenom u očima"

Ja se pomalo čudim svima vama koji strahujete od Lukasove pobjede. Nema teoretske šanse da se to desi, opustite se
Možda nema praktičnih ali teoretskih mogućnosti da pobedi ima. Setite se crnogorskog žirija i Jelene Tomašević.
Ako kod svakog člana žirija bude u prvih 5 a dobije najviše glasova (što je lako ostvarljivo po ovom sistemu 20/1) i eto nama Ace u Italiji.

Kija Kockar je sada potpuno promenila profesiju i postala je PR menadžer tima Ace Lukasa koji se ove godine takmiči za predstavnika Srbije na Evroviziji.

- Ja sam ovde neutralna. Smatram da ljudi treba da gledaju šta im se sviđa - rekla je Kija na Lukasovoj konferenciji za štampu.

"Znači pozivaš i Lunatore da glasaju?", glasilo je pitanje za Kiju.

"Naravno svi treba da gledaju, to je daleko iza nas i tačno je da smo Luna i ja u korektnim odnosima", odgovorila je Kija novinarima.

- Svi koji su za Kiju glasaju za mene - rekao je Lukas.

Lukas ističe da će mu biti posebna čast i ponos da predstavlja Srbiju na Evroviziji.

– Ja znam da mogu skupiti najvise glasova na izboru. Olivera Kovavevic mene ne želi na EVROVIZIJI iz nekog razloga i lobira za nekoga drugog ali ja tu osobu neću da spominjem jer to nije lepo. Lukas ne mora da plaća pobedu, idem iz srca da donesem svojoj zemlji najbolji plasman. Sve sto je moglo da se postigne, ja to u karijeri imam.

-Ovo na EVROVIZIJI je od mene mojoj Srbiji. Bombarduju me sa svih strana poslednjih dana, ali ja sam siguran da smo moj tim i ja najbolji. Hoću da ucestvujem, ovo nije vlasništvo RTS-a, ne zanima me šta misle urednici tamo – rekao je Lukas na svojoj press konferenciji.

Status
Not open for further replies.
Back